Sana önerim, hem 1 ve 2 viteste seri olup az yakan mazda 323 1999 model.
o fiyatlara palio, tempra gibi arabaları satıyorlar ayrıca renault megane serisi..
ilk bakışta 88 beygir az gelebilir fakat motoru yıpranmamış bir model bulursan mükemmel performansı var. sadece bayırlarda biraz araca devir vermen gerekiyor ki araba dohc motor olduğu için belirli bir devirden sonra, tam gazdan sonra ikinci egzantiriği açıyor. devri kazandırdıktan sonra bayırlarda sıkıntı olmuyor. 1.5 benzinli motor pek bir şey beklememek gerek ama rakiplerine göre muazzam :) Familia kasalara bakma, onların kasasından dolayı görüntü pek iyi değil.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-acil-satilik-bakimli-arac-fiyati-dusurdum-784456346/detay
örnek olarak şu resimlere bakabilirsiniz. rengi yeşil, bendeki zamanında şampanya rengiydi ayrıca haldız mazda servisinde takılmış orijinal çelik jantları vardı. Toyota, mazda 323 1995, 98 opelden sonra bu aracın sesini dinlemek için radyo açmıyordum.
düşük motorun düşük vergisi olur. 100x2 200tlcik vergisi var. istediğin arabayı sorabilirsin her türlü kronik sorunlarını anlatırım. mazdanın sadece 1999-2003 kasa dohc motorları atiker ile lpg yapılırsa çift egzantirik açma olayında tekliyor, bazen düşük devirde bile. az yakması için yapılan bir ayar. zaten 33 kuruş yakıyor neden daha azını düşünüyorsunuz ki :) prins takılı olanlarda bir problem yok.
not: arkadaşın efsane kasa toyotası vardı 110 peygir eğlence amaçlı drag yapalım dedim ve fark atmıştım toyotaya :)