ben hayatımda facebook kadar saçma salak garip bir site daha görmedim.
hesap açarsın kapatır sayfa açarsın kapatır
reklam verirsin kapatır.
uygulamaya facebook giriş koyarsın üyeler face ile kaydolsun diye saçma sapan kapatır.
birdaha hiçbir uygulamaya face il giriş koymuyorum . İnsanlar niye kullanıyor hala onuda anlamıyorum .
daha bugun bir uygulamaya face ile giriş koydugum için gelen mail
Uygulamanızın ... kısıtlandı Dikkat
Uygulamanızın ................. Platform Politikalarımızı ihlal eden olumsuz bir kullanıcı deneyimi oluşturmak için kısıtlanmıştır.
Uygulamanız yeni kullanıcılar tarafından yüklenemez.
Uygulamanızın ihlali hakkında daha fazla bilgi için lütfen uygulamanızın İletişim E- postasını kontrol edin .
Gelecekte, kullanıcı raporlarını, kullanıcı başına yayınlanan içerik hacmini ve uygulamanızın hikayelerini gizleyen veya spam olarak işaretleyen kullanıcılar gibi negatif kullanıcı etkinliğindeki ani artışları etkin bir şekilde izlemek için Uygulama Trendlerinizi kullanın.
Bu kısıtlamayı uygulamanıza yanlışlıkla eklediğimizi düşünüyorsanız, lütfen bir itiraz gönderin. Vakanızı değerlendirmek için hızlı bir şekilde çalışacağız.
saçmalıgın daniskası. Aynı uygulamada google ile giriş de mevcut ama facebook efendi kısıtlama getirmiş. çokta lazımdı. Daha ne kullanırım ne bişe ederim