Adsenseye bakıyordum bir anda bugün 21 tıklama 6 TL göründü. Birisi adsensemi manipüle ediyor büyük ihtimal. Normalde haftada 1-2 tıklama alıyorum. 6 TL 1-2 aylık gelir diyebilirim. TO normalde %0.80 civarındayken bugün %18 TO var. Bugün dediğim de son 2 saat işte.

Adsense bildirim yolladım ama ip adreslerini yazmadım. Nereden bulurum bilmiyorum. Cpanel karisik geliyor. Ne yapmam lazım banlanmak istemiyorum. Hangi ip adreslerinin reklam tıkladığını görme imkanım var mı? Yada analitik üzerinde ip adreslerine ulasabilir miyim rapor etmek için?


Edit: ​şuan tıklamalar bir bir siliniyor 15 e düştü. Bu durum adsenseyi riske atar mı? Raporladigim için mi siliniyor bilmiyorum bu kadar hızlı olamazlardir herhalde, spam olduğunu algıladığı içindir. İnşallah banlanmam.

Edit2: Milletin emeğiyle oynamaktan zevk mi alıyorlar anlamıyorum. Bir kaç saat önce de içeriklerimin çalındığı konusunu açmıştım, birilerine dokundu galiba. Ayıp yahu... Son zamanlarda forumdaki bir çok kişi saldırıya uğradığı veya içeriklerinin kopyalandığı konusunu açıp duruyordu. Ben de nasibini aldım spamcılardan
Tek tek siliniyor tıklamalar takip ediyorum. Şuan 7 ye düştü. Banlanacak gibiyim