bilisimhukuku adlı üyeden alıntı

Bunu menfaatçilik olarak kimse algılamasın lütfen bunun son günü 7 Nisan 2018 'di aradan neredeyse 1 buçuk yıl geçti o zaman yaptıranlar yaptırdı zaten çok büyük kurumsal firmalardan bahsediyorum.

Yaptırmayan ve talep olduğu anda işler/hizmetler bölümünde mesleğimin ve Türkiye barolar birliğinin bana vermiş olduğu yetki ve belge doğrultusunda sözlemelerin hazırlanması konusunda hizmet ilanı yayınlamayı düşünüyorum

7 Bin 8 Bin lira isteyenler uçmuşlar resmen!

Webtasarımcılar müşterileri ile ilgili olarak benimle çalışabilirler sözleşmeleri online gönderilir. Asılları ise kargo ile gönderirim arkadaşlar

Menfaatçi kalıbına sokup bahsettiğim insanlar 7-8 bin lirayı "bunlar zaten yaptırmakta mecbur" kafasıyla isteyen ilgili kişiler hocam.
Yeni satışa başlayacak biri olarak mesaj kutusundan gerektiği kadar yardımcı oldunuz sorularım doğrultusunda.
Sizinle çalışmak için konunuzu bekliyorum ve eminim ki ne yapacağını kime yaptıracağını kime güveneceğini düşünen bir çok insan vardır bu konuda bilgisi olmayan. Umarım konunuzla birlikte hepsi aydınlığa kavuşur.
Tekrardan konu ve bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederek, iyi geceler diliyorum hocam. Hayırlı çalışmalar.