:)
Umarım beklentileri karşılayacak bir tasarım olmuştur :)
phatgit adlı üyeden alıntı
ErdalBakkal.TK'da yapılan son değişiklikler;
+ Header üst çubuğa Erdal Bakkal tarzı tente eklenmiştir.
+ Arka plan değiştirilmiş daha farklı birşey koyulmuştur.
+ Sağda Erdal ve üstüne gelince sloganımız olan "Çay Erdal Bakkal'da içilir" repliği yerleştirilmiştir.
+ Footer arka planına çöl koyulmuş ve hemen onun aşağısına Erdal Bakkalın reklamı koyulmuştur :)
+ Anasayfadaki yazı fontları değiştirilmiş, ince bişeyler koyulmuştur.
+ Tema türkçeleşmesi %90 oranında gerçekleştirilmiş, esprili bir Türkçeleştirme yapılmıştır.
+ Sağ sidebara oyunculara özel widget eklenmiştir bu en güzeli oldu sanırım :)
+ Menünün rengi kırmızılaştırılmış, üstündeki ince çizgi ise sarılaştırılmıştır.
+ Logomuz değiştirilmiş Erdal Bakkal'daki kullanılan font ile daha güzel bir logo tasarlanmıştır.
Son olarakta alexa değerimiz açılmış, dünya sıralamamız, 8,774,566 Türkiye sıralamamız ise 69,713 olmuştur.
Açıkçası ben buldum,taasarladım Hakan kodladı Hakan'ında çok emeği vardır yaşasın Hakan :D <3
Son yeniliklerimiz böyledir temayı oldukça değiştirdik umarım sizlerde beğenirsiniz :)
:D
Teşekkürler.. :)
Teşekkürler.. :)
Slogan olarak kullanılacak o kadar şey var ki yakında - replikler - bölümümüzde yer alacak :)
Neler değişmiş be :O
isodmin adlı üyeden alıntı
Gerçek bir L&M hayranı olarak konuşuyorum; sağlam tema, güzel düzenleme ve iyi eklentiler.
İş güzel yapılmış. Umarım belli bir süre sonra çöp diye atılmaz, öyle bir düşünceye kapılırsanız bana ulaşın...
Bayıldım :D :D : Erdal Bakkal, tüm hakkını sakladım Yavuz çalmasın diye..
Teşekkürler umarım bitmez..
Bu arada arkadaşlar sitemiz yerleştikten sonra bize L&M hayranı bu konuda yazabilecek yazarlar lazım..
Destek olurum ben diyen arkadaşlar bana veya phatgit e ulaşırlarsa (Pm - mail/msn) ilgilenebiliriz :)
Saygılarımızla..