Merhaba,

Bir süredir tek başıma sürdürdüğüm projem (kisafilm.net.tr) adına, iyi sonuçlar almaya devam ediyorum. Google arama motorunda "kisafilm, kısafilm, kisa film, kısa film, kisa metraj" vb. kelimelerde 1.sayfada gösterim alıyor. İçerik sağlama konusunda pek katkıda bulunamıyorum.

Yeterli seviyede bir paylaşımın ardından sitenin daha aktif bir yerde olacağını düşünüyorum. İnternet sitesi tamamen hobi ve sosyal uğraşı adına olduğu için siteyi mevcut tıklama başı ücret veren reklamlarla kirletmek istemiyorum. Çünkü; Tiyatro ve Tv oyunculuğu yapan bir insanım. Derler ki, sahne tozunu bir kere içine çeken bir daha sahneden vazgeçemez. Çokta doğru bir sözdür aslında. Velasıl kelam, benimle birlikte siteye içerik sağlayabilir, kişiler arıyorum.

Yanımda olan arkadaşlara maddi bir durum öngöremesemde, maneviyat öngörebiliyorum. (dostluk, arkadaşlık vb.) Site değerleri hakkında bilgi vermek gerekirse, Google Pagerank olarak 2 ve alexa olarakta üç milyonlu bir değerdedir.

Eğer benimle çalışmak ve daha detaylı bilgi almak isterseniz aşağıda yazılı maili ekleyebilirsiniz. Veya site içinde bulunan iletişim sekmesinden bana ulaşabilirsiniz. Şimdiden teşekkür ederim.

Mail : kisafilm@msn.com