BİLGİLENDİRME
1. Eğitimler tarafımdan bizzat verilecektir ,Aldığınız eğitimler süresince temel seviyeden ,ileri seviyeye kadar ilerlediğiniz süre içerisinde yanlız kalmadan Whatsapp üzerinden 7/24 ulaşmak üzere çözüm önerisi sunacağım şekilde planlanmıştır
2. Eğitim yeri Anadolu yakasında Bostancı Metroya ve Marmaraya yakın Lokasyonda / yerde bulunan kolaylıkla ulaşım sağlayacağınız bölgede olacaktır , ilerleyen sürelerde Avrupa yakasında talebe göre eğitimlerimiz gercekleşecektir
3. Eğitim Süresince kullanacağınız cihazlar kendi cihazlarınız olacağı için Eğitim öncesinde kullanacağınız program Şahsım tarafından size verilecektir
4.Derslerimiz sıfırdan ileri seviyeye kadar C# Programlama dili üzerine verilecektir , web programlama , Html, Css Ogreneceginiz konulara dahil olmak üzere verilecektir
DERSLER
1. Derslerin işlenişi en fazla 10 kişilik toplantı merkezlerinde olacaktır
2. Derslerimiz toplamda 6 ay sürecektir ve günde 4 er saat sürecek şekilde işlenecektir
DERS SAATLERİ
Salı - Çarşamba : 10:00 - 14:00 (1.Grup - Dersler Haftada 2 Gün olacak şekildedir)
Salı - Çarşamba : 14:00 - 18:00 (2.Grup - Dersler Haftada 2 Gün olacak şekildedir)
Salı - Çarşamba : 18:00 - 22:00 (3.Grup - Dersler Haftada 2 Gün olacak şekildedir)
Perşembe- Cuma : 10:00 - 14:00 (1.Grup - Dersler Haftada 2 Gün olacak şekildedir)
Perşembe- Cuma : 14:00 - 18:00 (2.Grup - Dersler Haftada 2 Gün olacak şekildedir)
Perşembe- Cuma : 18:00 - 22:00 (3.Grup - Dersler Haftada 2 Gün olacak şekildedir)
EĞİTİME KİMLER KATILABİLİR
1. Verilecek olan eğitim YAZILIM ile ilgilenen tüm ilgili katılımcıları kapsamaktadır
2. Yüksek maaşlarile çalışmayı hedefleyen , Kendi iş yerini kurmak isteyen , Daha önce eğitim almış aldığı eğitimin seviyesini arttırmak isteyen , Üniversitede okuyan derslerinde projelerle çalışmakta olan , Hobi Amacıyla programcılık ve kod yazmaya ilgisi olan , Yurtdışında çalışmak isteyen , Algoritma kurma becerisi elde etmek isteyen herkes katılım sağlayabilir
ÖDEME PLANI
1. Peşİn olarak yapılan ödemelerde Tek Seferde ödemeyle ve Özel indirim fırsatıyla 5Bin5 yuz Türk Lirası ,
2. TaksitliödemeSeçeneğinde ise 1. Planda , Eğitim ücretinin bir kısmı olan 2bin5 yüz Türk Lirasını ilk Ay Ödüyorsunuz Geriye Kalan 4 Aylık dilimdeBinTürk Lirası Taksitle tamamlıyorsunuz, Eğitim 6 bin 5 yüz Türk Lirasına Gelmektedir.
3. Diğer TaksitliödemeSeçeneğinde ise 2. Planda , Eğitim ücretinin 2bin5 yüz Türk Lirasını ilk Ay Ödüyorsunuz Geriye Kalan 5 Aylık dilimdeBinTürk Lirası odeyerek Eğitimi 7 bin 5 yüz Türk lirasına tamamlıyorsunuz,
Yoğun ilgiden dolayı yeni eğitim grubu oluşturulacaktır, iletişime geçip yerinizi ayırınız, kayıt için arayiniz 542 843 11 01