-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
K** M**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Hayırlı olsun hocam umarım iyi yerlere gelirsin asla pes etme az izleniyor diye bir gün bi bakmışsın bi videon önerilere çıkıp patlamış :) Bir de bi yorum yapıcam ses kalitenle ilgili sesinde bi anormallik var yada bana öyle geldi ses programından da olabilir yada burnunda et yada kemik var :D
Günde 14 TL'ye reklam vermek ister misiniz ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
genel olarak güzel izlenilebilir bir içerik .İlerde tecrübe ederek kendinizi geliştirebilirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Crypto Trader
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Ses tonunda garip bir şive var buda anlatıma ve videoya pozitif yansıyor. Kanalın hep bu şekilde bilgilendirme vs üzerine olacaksa bence bir adım öndesin :) bunun yanında biraz hızlı konuşuyorsun arada nefes almayı denemelisin. Muhtemelen sesi editlemiş ve nefes aldığın yerleri kısaltmış olabilirsin (tamamen tahmin) ara ara saniyelik sessizlik eşliğinde izleyiciyi görsel ile başbaşa bırakmayı deneyebilirsin. Bide bir köprünün ne kadar görseli olur bilemem ama görsel sayılarını ayırabilir hatta sadece resim değil video (sessiz) ekleyebilirsin. Son olarak ilk video için bence başarılı ve başarının devamını dilerim. Ayrıca beğenerekte destek oldum. Boş şans :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci/Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Üstteki yorumları okumadan eleştiri yapıyorum.
- İntro geliştirilmeli , çok basit kalmış.
- Cümleler arası nefes süresi arttırılmalı ve daha yavaş konuşmalısın. Burası diksiyon meselesi.
- Ses tonunda aynı şekilde dikkat çekicektir.
- Ses kalitesi arttırılabilir.