Evet hocam tahmininiz doğru; seste nefes alma kısımları var. Ve izlediğim bazı videolarda böyle nefes sahneleri kesiliyor. Bende izleyenler nefes yerlerini dinlemek istemediğini düşünerek kestim.
Hocam köprünün bir sürü resmî var ancak hepsi de telifli olduğundan dolayı telifli olmayanları kullanmak istedim.
İlerki videolarımda; görsel ve video eklemeyi ayrıca kendimi göstermeyi düşünüyorum. Kendimi göstermem için ekipman desteği gerekli bu yüzden ek olarak bunlar içinde çalışmalarımı sürdürüyorum.
Görüşlerin için teşekkür ederim hocam. :)
Hocam köprünün bir sürü resmî var ancak hepsi de telifli olduğundan dolayı telifli olmayanları kullanmak istedim.
İlerki videolarımda; görsel ve video eklemeyi ayrıca kendimi göstermeyi düşünüyorum. Kendimi göstermem için ekipman desteği gerekli bu yüzden ek olarak bunlar içinde çalışmalarımı sürdürüyorum.
Görüşlerin için teşekkür ederim hocam. :)
Bence içeriğin bu şekilde olacaksa ekipmana gerek yok sadece 40 50 ₺ ye bi mikrofon alsan kâfi ha almasanda olur. Bide telif için resimlerde oynama yapmayı dene. Şuan youtube politikasını bilmiyorum ama 3 yıl önce renderdan geçen görsele telif gelmiyordu.