-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhabalar herkese, tek başıma bir blog sitesi açsam, meraklı olduğum ve bilgilerimin olduğu bir konuya yönelik (kişisel bir blog değil), tamamen özgün olacak. Bu süreçte yapabileceklerim hakkında bazı sorularım var. Forumda illaki konuyla yakından ilgili kişiler olduğunu düşünüyorum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum :).
1) Tek başıma, başka yazar olmadan yapabilir miyim?
2) Bu tarz sitelerin yazı paylaşma sıklığı ortalama nedir?
3) Wordpress altyapısı kullanacağım. Önerebileceğiniz örnek tema var mıdır?
4) Ücretli reklam vermeden (bütçem oldukça kısıtlı ne yazık ki) ne kadar sürede, ne kadar ilerleyebilirim.
5) İlk ziyaretçilerimi nereden bulacağım?
Tekrar teşekkür ediyorum..
kamaraa
nasilyapilirmis.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
N** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eğer sıkılmazsan istikrarlı ilerleyebilirsen tek başına yazı atabilirsin hergün 1 tane mesela çok değil üşenmezsen ve eğer hevesse başlayınca 3 4 yazı düzgün şekilde atıp ara sallayacaksan boşuna başlama hiç.
nasilyapilirmis.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
WPmavi nin hazırlamış olduğu bir çok içerik var arkadaşımızın sayfasını incelemeniz öneririm bende bireysel olarak yazıyorum imzamdan blog sayfama oluşabilirsin tek başınız yazmak sizin tercihiniz günlük haftalık bile yazabilirsiniz günlük olarak düşünün gelir kazanmak için işe girmiyorsanız zaten uzun yıllar yazabilirsiniz.. başarılar
BLOG : www.jdsezer.blogspot.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
H** N**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tek başına olur tabii yalnız istikrar göstermeniz gerekir. İlk etapta olumsuz sonuçlar elde etsenizde yılmamanız gerekir. Meraklı olduğunuz konu ile alakalı domain tercihinde bulunun
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Profesyonel Editör
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
kitle oluşturmak için adsense hariç reklam yaparsanız sosyal medya ve forumlarda adsenseniz zarar görebilir organik hiti geçerse.
ben de tek başıma yazıyorum ve uçuşta olan sitem için yeni başlayanlar kategorisinde bir başlığım var, gir oku da az ilham edin bakalım
kolay gelsin
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Çok teşekkür ediyorum herkese, çok sağ olun :)