Genellikle bu tür hatalara uyumsuz/güncelliğini yitirmiş eklentiler sebep olur o yüzden eklenti kaldırmak işe yarar. WordPress'i bu dünyada en iyi bilen kişi de, orta derecede bilen kişi de çoğunlukla eklentileri deaktif ederek başlar işe. Hatta arkadaşın aldığı hatayı tüm sayfalarda alıp wp-admin'e erişemeyenlere ilk olarak ftp'den eklenti isimlerini değiştirmesi önerilir. Böylelikle eklentiler devre dışı kalacağı için sorun tespiti kolaylaşabilir. Eklenti kalıntıları kontrol edilmelidir ama en son. Cache eklentileri, functions.php düzenlemeleri, wp-config hataları genellikle bu tarz sorunlara sebep olabilir. Eğer sorun eklenti kalıntılarıysa error.log görmeden anlamak zor, öbür türlü rastgele çözüm denenmiş olunur. 118baran

Eklenti kapatma işi en hızlı ve yaygın çözümdür madem burada çözüm olmadıysa sorun farklı olabilir, daha detaylı analiz etmek için gereken işlem debug ve error.log kontrolüdür.

WordPress debug özelliğini açmak için wp-config.php'ye ilgili satırları ekleyin:
https://www.kartal24.com/25965-wordpressde-hata-ayiklama-debug-modunu-aktif-etmek

Veya error.log dosyasının son satırlarına bakarsanız aldığınız hata ile ilgili ipucu verebilir. Buraya yazarsanız kontrol edelim.