Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar.Bugün bir arkadaşımızın yorumuna adsense onayı alabileceğimi belirtim ve akabinde mesaj kutuma bir çok arkadaş saolsunlar ilgi gösterip mesaj attılar.Şimdi demem o ki sizlerle birlikte az önce oluşturmuş olduğum bir web sitesinin adsense reklam alma onay sürecini hep birlikte yaşayalım istedim. Onay alaçağımız web site https://idgay.com/ henüz adsenseye yeni istekte bulundum bakalım kaç gün sora reklam alacağız . web siteyi incelerken sayfa kaynağından lütfen şu koda bakın head ve body kısmında bu kodumuz için henüz reklam göstermemektedir.<script></script>

Reklamları aldığımız zaman başka kod veya daha önceden eklenmiş kod olmayacak bu kodu kullandık bu kod ile reklam alıp gelir elde edeceğiz. Bu yazım biraz daha uzun olabilirdi ama fazla yazmak istemiyorum bir kaç konudan bahsedip yazıma son vereceğim. Değerli arkadaşlar adsenseden onay alırken çok aceleci olmayın , her şeyi yaptığınız halde hala reklam alamıyorum diye üzülüp vazgeçmeyin unutmayın ki başarılı insan bütün başarısızlara rağmen sonunda pes etmeyip başarıyı yakalayan insandır. Netice böyleyken buraya yeni açmış olduğum blog ssitemizi bırakalım https://webadsenseonayalma.blogspot.com/.
aşağıda resimlere bakmanızı önemle rica ediyorum gün ay yıl olarak buraya yüzlerce site ekleyebilirdim ama bu kadarı yeterli olur sanırım. Birde belki ileride adsenseden nasıl çok para kazanaçağınızdan bahsedebilirim belki ileride :))

https://prnt.sc/r2t9k8

https://prnt.sc/r2tdgo