jojo adlı üyeden alıntı

Benimde sizinle aynı zamanda Pinterest hesabım askıya alındı ve sitelerimde engellendi kardeşim.Günlerdir arka arkaya Pintereste mail atıyorum pinto pincilerin benim pinlerimi çaldıklarını ve kendi sitelerine yönlendirdiklerini yazdım.Fakat sonuç hep aynı otomatik bir cevap.Benimde 100 binden fazla takipçim ve 2 milyon görüntülemem vardı.Senelerdir pinterstte yayın yapıyorum ilk defa böyle bir durumla karşılaştım ve tüm emeklerim pinto pinciler yüzünden bir anda yok oldu.Sayfa ziyaretçilerimin çoğu pinterstten geldiği içinde maalesef şu anda ziyaretçi sayısı ve kazanç açısındanda nerede ise dibe vurdum.Ben de senin gibi hakkımı helal etmiyorum kardeşim.Benim senelerden beri tek tek özgün şekilde yazdığım yazılarım,paylaştıklarım bir anda onlar yüzünden yok oldu.Bu arada işin acı tarafı benim siteler engellendi fakat pinto pincilerin benim pinlerimi kullanarak yaptıkları yönlendirme sayfalarının hepsi açık bu nasıl oluyor bunu da anlamış değilim.Siz bu konu ile ilgili başka bir şeyler yapabildiniz mi?Düşenin halinden düşen anlar misali sizi çok iyi anlıyorum kardeşim.Bunun elbet bir yolu olmalı ben bu insanların nasıl olupta haksız kazanç yollarına girdiklerini anlamışta değilim.Rabbim buna ne kadar müsade edecek elbet bu haksız kazançları bir gün ellerinde patlayacak.

Yok hocam ya bi çaresi yok sanırım, oto cevap geliyor zaten derdini anlatamıyorsun bile. Ancak benim hesabım Backlinkcigeldi hocamızın söylediği gibi paylaşımlı hostingden banlanmış da olabilir.