hocam bende de bu resimler çıkmıyor yada nasıl ekleneceğini anlatır mısınız ?
Yazı yazarken altta öne çıkarılmış görseli ekle/ayarla gibi bir yazı var tıklıyorsunuz sonra resmi atıyorsunuz yüklendikten sonra yazıya dahil et butonunun yanında öne çıkarılmış görsel olarak ekle gibi birşey var ona tıklayın sorunuz hallolucaktır ..
ayrıca resmi ekledikten sonra sağ tık yapıp resimi alırsanız sorun yok yani tam anlamıyla süper bir tema
Ek Olarak:
Hocam mahmutcanusta.tk - bir girin inceleyin yazı yazdım resim kısmında resim çıkmıyor. :(
aynen hocam :( nasıl düzelticeğim hittiret.com için kuracaktım mahmutcanusta.tk da denedim.
aynen hocam :( nasıl düzelticeğim hittiret.com için kuracaktım mahmutcanusta.tk da denedim.
Beyler ilk olarak öne çıkarılmış görsel belirlemeniz lazım sonra alabilirsiniz o demek oluyor ki şuanda o yazıda önce çıkarılmış görsel yok
Ek Olarak: Ben anlamıyorum ya sen güzel bir iş yapıyorsun başka bir coder veya senin yaptığın işi küçümseyen biri geliyor ben bunu 15 dk da falan yaparım neyse abi sen bakma kimse tema süper olmuş kişisel blogumda kullanıcam bu temayı ..