yilmaz70 adlı üyeden alıntı

https://www.thinkwithgoogle.com/intl/tr-tr/feature/testmysite/ mobil analizi bu şekilde yapmanız daha sağlıklı olur. Hem hit alan siteleri de kıyaslama imkanı veriyor.

Alexa pek baz almayın derim.


Teşekkürler hocam. Testleri yaptım 2.1 Saniye sonuç aldım. Hedef kelimede ki 5 site ile kıyasladım ve 2. Sıra da kalıyorum. Bu konu da 1 küsür saniyeler düşmek için çaba göstereceğim. Tekrar teşekkürler.

jorphy adlı üyeden alıntı

hocam yanlış bir bilgilendirme söz konusu, normalde yazmayacaktım fakat kişi yanlış yönlendirildiği için yazıyorum

içeriğin ilk girişindeki google sıralamasından sonra 10 günlük sıra dalgalanmasından sonra asıl yerini bulacaktır, eğer içerik ile ilgili bir sorun olursa güzel bir yere yerleştirip hit çekmenize olanak sağlamayacağı gibi bir anda hit almış olduğunuz makaleden hitler geriye düştüyse o içeriğinizdeki rakipleriniz sizden daha iyi içerikler girmiş olabilir.

hit gelen içeriklerinizi search console üzerinden kontrol ettikten sonra bu anahtar kelimelere 2500 kelimelik içerik girmenizden sonra hitleriniz düzelecektir.

ayrıca kendiniz hazır tasarım programları veya sitelerinden özgün resim tasarlayıp site isminizi ve logonuzu yapıştırıp makalelere ekleyin.


normalde bu tür teknik detayları ücretli veriyorum fakat yanlış yönlendirildiğiniz için yardımcı olmak istedim, saygılar.

üstteki dediklerimi yapmanız durumunda hitler düzelecektir.


not: eklentilerinizin ve cache durumunuzun hit gelen dönemle aynı olduğu varsayılarak yazılmıştır.

eğer google insightda veya gtmetrixde site yavaşlığı başlama durumu sözkonusu ise o konuda destek alınız.


Öncelikle ilginiz için teşekkürler hocam. Galiba yanlış anladınız. Bu durum sitede ki belirli içerikler için değil, ön sıralarda çıkan içerikler yerini koruyor sorun ana anahtar kelimem de. İlk sayfadan 2. Sayfaya ardından da iyice gerilere düştüm ve en sonunda tamamen o kelimede indexden silindim. Zaten ana anahtar kelime olmadan o içeriklerin iyi hitler alması da mümkün değil, çünkü içeriklerin hedef anahtar kelimeleri çok düşük aranıyor. Bu yüzden de hitlerim düştü.

Sitede yavaşlama söz konusu değil. Tekrar ilginiz için çok teşekkür ederim.