Kardeş şimdi İngilizce bilmeyen biri bu siteye bakıp woww ne İngilizce bee diyebilir ama bir İngiliz ya da Amerikalı baktığında böyle bir durum yok. Sitede çok fazla düşük anlatım var ayrıca site Türkçe düşünerek İngilizce yazılmış gibi. Bir yabancı bu siteyi okumaz zaten Türkler de Türkçe sitelere bakıyorlar genelde.
Şunu da unutmamalısın Adsense onayları bir bot tarafından yapılmıyor artık. Siteye bakan bir İngiliz ya da Amerikalıdır ve sitede kullanılan İngilizcenin yetersizliğini görmüştür. Mesela sitende Osmanlı İmparatorluğunun sonu Türkiye Cumhuriyeti başlangıcı dönemi anlatırken sırf bir paragrafta decline, eliminate ve declare kelimeleri dikkatimi çekti hepsini de kullanılmaması gerekecek şekilde komik bir biçimde cümle içinde yanlış kullanmışsın. Yine aynı paragrafta Osmanlının devamı demek istedin sanırım orada contuniation kelimesi kullanmışsın ki bir ülkenin devamı derken o kelime kullanılmaz. Onun devamı cümlede zaten sonu nereye bağlıyor belli değil. Bir paragrafında ben 5 anlatım hatası bulduysam adsense onayı verecek kişi en az 20 hata bulmuştur. Bu siteyi hiçbir Amerikalı ya da İngiliz ciddi bir haber sitesi olarak okumaz. Zaten adsense onayı verecek kişinin de ana dili İngilizce.