Zatı Muhterem arkadas **************nın ta kendisidir ahlaksız adamın tekidir kesinlikle calisma yürütmeyin wmaracındaki yetkili arkadaslarımız bunun gibi **************ları burda barındırmamaları konusunda kendilerine bildiride bulunuyorum zavallı arkadas aç köpek gibi milleti dolandırmaktan öteye yaptigi bişey yok. Arkadaşlar sonucta siz bir hizmet icin ödeme yapiyorsunuz ödeme miktarı ister 10 TL olsun ister 100 TL ister 10 bin TL farketmez bu ödeme yaptıysanız tamam elde olmayan birtakım sebepler olabilir dışardasınız netiniz çekmiyordur ailevi bir problem olabilir o anda hizmet talep eden kişiye belirtir beklersiniz anlayışla karşılanır ama belirtmiyorsan ve ukalaca cıkıpta konuda sanıyesınde işlem yapmak belirtilmemiştir diyerek keyfimi bekleyeceksin tarzında bir üslüpla konusursan karsındakı adam da o lafı münasip bir şekilde sana iade eder arkadaşım . Sanki milyonlarımı baglamışım gibi 100 tl için pesinden kosucagımı sanmasıda ayrı bir komedi :)) birde su gibi üste cıkıp yok 150 ticaretim var yok 500 alisverim var bunların bir önemi yoktur önemli olan önce hizmet talep eden müşterilerine adamlıgındır hoş adam degilsin o ayrı mesele herşey para degildir zavallı aciz arkadaşım biraz daha devam etsem utanmasa adresini ver gelicem diyicek :)) . Kendisine bunları dile getirince küfür ederim bilmem ne yaparim demekle tehdit etti zavallı arkadaş : )) İşini hakkı ile yapan her arkadaşıma sonsuz saygım vardır ama bunun gibi embesil arkadaşlar alişmişlar artık ezberleyip papagan gibi herkese aynı şeyleri söylemeye bak küfür ederim ha bak engellerim ha :)) eminim bana yaptiginin aynısını birçok kişiye de yapmişlardir ki google aramalarında neteskop yazdıgınızda lavbali konuşma kayıtlarını görebilirsiniz . Bunlar yüzünden artık işini hakkıyla yapan insanlara olan güven azalıyor. Yazık acıyorum sadece bunun gibi insanlara 3 kuruşa adamlıgından ödün veren zavallı insan..