wmaraci reklam

Asp scprit yönetim paneli

3 Mesajlar 826 Okunma
Toplam 3 mesaj ve 826 görüntüleme
acebozum
wmaraci reklam

tuncay19 tuncay19 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.08.2017
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Gtafiker
  • Konum Çorum
  • Ad Soyad T** Ş**
  • Mesajlar 37
  • Beğeniler 5 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
Merhabalar, arkadaşlar! Elimde asp tabanlı bir scprit var lakin yönetim paneli yok uygun fiyata yapacak var mi, artı olarak bi kaç değişiklik olcak

Websiteyaptir.com
paytr kampanya
reklam

ozmencelik ozmencelik Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek .Net Developer - İng Öğretmeni
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Ö** Ç**
  • Mesajlar 339
  • Beğeniler 39 / 160
  • Ticaret 0, (%0)
Webform + ado.net olarak istiyorsan açık kaynak kodlu paylaşmıştım kendine göre editleyebilisin yada editletebilirsin. Link : https://github.com/OzzyOzmen/Asp.Net-Admin-Panel-Open-Source-Project

Bu 2-3 gün boşluğum olduğundan istersen ben sıfırdan sana kodlayabilirim => ( ama bu sefer ücretli olur ) .

Bu arada istenirse Mvc + entity framework codefirst + design patterns mimari ve dizayn katmanlarına uygun ( isterseniz netframework isterseniz netcore kütüphanesine göre olarak kodlayabilirim. ) teknolojilerine göre de kodlarım.

Fakat işe başlamadan işin yarısı bitince gösterip teslim etemden diğer yarısını alırım. ( ben forumlardaki ticaret güvenlerini kale almam o yüzden. Beni araştırmak için de google da Ozzy ozmen yada / Linkedin de githubta Ozzy Ozmen yazabilirsiniz. Tabi forumda profilimden açtığım konulara ve cevaplara )

Ücretide yazayım özel mesaj fiyat al gibi uğraştırmayı sevmem zaten öyle 100-200 tl ye bakkaldan sigara alınan fiyatlar vermediğimden açık açık yazıyorum fiyat tekliflerimi hep.

Açık kaynak kodlu istersen : 1750 - Açık kaynak kodsuz 1000 TL.

Fiyata yüksek diyecekler çıkabilir onlar daha ucuza yapıp size teslim edebilirler onda sıkıntı yok :)

Benim tek şartım başta ne istenirse o kadar yapılır iş bitim sonrası eklemeler + ücret olur.

İyi forumlar
Dinam

kişi bu mesajı beğendi.

Simurg Simurg Yazılım Mühendisi Kullanıcı
  • Üyelik 06.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Yazılım Mühendisi
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** C**
  • Mesajlar 1109
  • Beğeniler 169 / 168
  • Ticaret 19, (%100)
Gereksinimleri ve bütçenizi belirtir misiniz? ve hangi teknolojide yazılacak
.net mvc mi .net core mu?

KaplanBozum
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al