Webform + ado.net olarak istiyorsan açık kaynak kodlu paylaşmıştım kendine göre editleyebilisin yada editletebilirsin. Link : https://github.com/OzzyOzmen/Asp.Net-Admin-Panel-Open-Source-Project
Bu 2-3 gün boşluğum olduğundan istersen ben sıfırdan sana kodlayabilirim => ( ama bu sefer ücretli olur ) .
Bu arada istenirse Mvc + entity framework codefirst + design patterns mimari ve dizayn katmanlarına uygun ( isterseniz netframework isterseniz netcore kütüphanesine göre olarak kodlayabilirim. ) teknolojilerine göre de kodlarım.
Fakat işe başlamadan işin yarısı bitince gösterip teslim etemden diğer yarısını alırım. ( ben forumlardaki ticaret güvenlerini kale almam o yüzden. Beni araştırmak için de google da Ozzy ozmen yada / Linkedin de githubta Ozzy Ozmen yazabilirsiniz. Tabi forumda profilimden açtığım konulara ve cevaplara )
Ücretide yazayım özel mesaj fiyat al gibi uğraştırmayı sevmem zaten öyle 100-200 tl ye bakkaldan sigara alınan fiyatlar vermediğimden açık açık yazıyorum fiyat tekliflerimi hep.
Açık kaynak kodlu istersen : 1750 - Açık kaynak kodsuz 1000 TL.
Fiyata yüksek diyecekler çıkabilir onlar daha ucuza yapıp size teslim edebilirler onda sıkıntı yok :)
Benim tek şartım başta ne istenirse o kadar yapılır iş bitim sonrası eklemeler + ücret olur.
İyi forumlar