gaometri adlı üyeden alıntı

Sitende kopya içerik var ise ne yaparsan yap, kesinliklikle google affetmez. Bunun yanı sıra siteyi genel olarak olumsuz etkiler. Tabi bu da ister istemez sarf edilen emek :) boşa gider. Bunu çevremdeki kişilerden biliyorum. Para kazanmak için o anki hevesle açıp ve kopya içerikleri toplarken, neden sitem yükselmiyor, para kazanamıyorum diye söylenirlerdi.

6 aydır 1 site geliştiriyor ve o kadar özen gösteriyorum ki, google amca da sağolsun gösterdiğim özenin hakkını veriyor. Sitemde bir tane bile kopya içerik yok. Yazdığım yazıların hepsi snippet oluyor yani öne çıkarılan yazı şeklinde arama motorlarında görünüyor.

Sana tavsiyem eğer sana getirisi yoksa sitenin, sıfırdan başla ve aynı hataları yapma. Sosyal medyada paylaşım yapmayı unutma.


Aynısını ben de yaşıyorum güzel ve uzun içeriklerim var şimdi yan gelip yatıyorum sitelerim tıkır tıkır çalışıyo. Ben uğraşıp yazıyorum sıfırdan ama bazı çakallar düşünsene yazanın emeğini kopyalayacak sonra da niye google beni çıkarmıyo diye soracak bu mümkün mü ya :laugh::laugh: sorması gereken şu: google beni neden çıkarsın?