Merhabalar, Konuyu fikir alışverişlerinde bulunmak ve etkişi bir çözüm bulmak adına açtım. Yani herhangi bir ticari satış konusu değil (Başlık biraz ilgi çeksin istedim :)

Yaklaşık 4 adet ayrı kategorilerde ayrı butik zayfamız var. Ortalamaları 50K takipçili. Biz bu hesaplarımızı 10K ya kadar çıkarmak istiyoruz ancak bunu yaparken hile hurda , üye kasmak vb. değilde Olabilecek en organik yöntemlerle yapmak istiyoruz. Biliyorsunuzki 50K + Özellikle 100K+ sayfaların etkileşimleri ve öneriler çook daha fazladır. Bu sebeple her butik sayfası hatta her sayfa gibi bizde yükselmeyi hedefliyoruz. Aylık Ortalama 200-300 TL bütçe ile nasıl yükselinebilir instagram da sorunuda dahil edeyim konuya :)

Yani düzenli bir çalışma yöntemi ile nasıl bir üyelik kasma sistemine dahil olunabilir ? Siz neler yapıyorsunuz sayfalarınızı büyütmek için siz nasıl yöntemler kullanıyorsunuz ? Tartışmaya açık konudur. Birkaçkere çekiliş sayfalarından teklif almışlığım var ancak ne kadar güvenilir hiç bilemiyorum. Daha önce dahil olanlar tecrübelerinide paylaşabilir. Alternatif ticari çözümü olan varsa pm ile iletişime geçebilir yada konuya dahil olabilir. Herkese iyi forumlar diliyorum.