lostyazilim
tr.link

Digitürk mü D-Smart mı?

31 Mesajlar 8.713 Okunma
lstbozum
tr.link

siyahh siyahh SEO Danışmanlığı Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SEO DANIŞMANI / E.E Mühendisi
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 2199
  • Beğeniler 771 / 487
  • Ticaret 18, (%100)

memory adlı üyeden alıntı

Ben yeni d-smart aldım, önümüzdeki c.tesi bağlanacak. 8 mb sınırsız internet, bütün kalanlar, şampiyonlar liği, uefa dahil. 69TL ve 24 ay standart fiyat. Bakalım memnun kalacakmıyız bende merak ediyorum :)

hocam bizde bayramdan sonra düşünüyoruz da.Rica etsem bağlandıktan sonra tekrardan konuya yazar mısınız kalite+görüntü nasıl diye?

Teşekkürler...

wmaraci
reklam

mujdatsayar mujdatsayar M.Kemal Atatürk Kullanıcı
  • Üyelik 04.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Grafik tasarım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1285
  • Beğeniler 452 / 308
  • Ticaret 0, (%0)
d-smart iyi diyorlar ama
siyahh

kişi bu mesajı beğendi.

www.mujdatsayar.com

• Üyelik 03.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 2199
  • Beğeniler 771 / 487
  • Ticaret 18, (%100)

mujdatsayar adlı üyeden alıntı

d-smart iyi diyorlar ama

Vallahi hocam 2 yıl ama işte.Yani bilemiyoruz bizde.Sizlerden gelecek ve araştırmalarımız sonucu çıkacak şeyi düşünüyoruz :S

mujdatsayar mujdatsayar M.Kemal Atatürk Kullanıcı
  • Üyelik 04.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Grafik tasarım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1285
  • Beğeniler 452 / 308
  • Ticaret 0, (%0)
bak bizim bizim ajansa yani çalıştıgım reklam ajansına digiturk aldık ve sıfır hd tv aldık ve digiturküde o ajansın patronu bi yarışmadan kazandı herneyse geldiler bagladılar sinema paketini sadece sinema paketi altı üstü 20 kanal felan çekiyor görüntü kalitesi pixsel gibi ve oranın patronu dediki keşke D-smart yaptırsaydık ya görüntü bozuk kanallar her zaman kesiliyor dedi ve oda evinde d-smart kullanıyor muş mutluymuş ama iyice bir araştır sor ne bilim tv satanlara sor dükkanlarına git iyice araştırmadan alma ve digiturk biraz hileci felan diyorlar aklını karıştırmak gibi olmasında.
siyahh

kişi bu mesajı beğendi.

www.mujdatsayar.com
wmaraci
wmaraci

burakisci burakisci Wordpress Tema Yapımcısı Kullanıcı
  • Üyelik 16.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Wordpress Tema Yapımcısı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** i**
  • Mesajlar 1897
  • Beğeniler 371 / 522
  • Ticaret 23, (%100)
Arkadaşlar mantıklı düşünecek olursak Digitürk'de Lig TV dışında pek öyle güzel kanal yok sadece adam gibi birkaç belgesel ve sinema kanalı var ki bunları da açtırmak için para ödemek gerekiyor ek olarak herhalde ancak Dsmart daha avantajlı.Mesela ben bilimsel belgeseller severim.Discovery Channel var örneğin hemde ücretsiz hayvan belgeselleri için Animal planet hatta açık bir tane sinema kanalı bile var ;)
siyahh

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 03.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 2199
  • Beğeniler 771 / 487
  • Ticaret 18, (%100)

mujdatsayar adlı üyeden alıntı

bak bizim bizim ajansa yani çalıştıgım reklam ajansına digiturk aldık ve sıfır hd tv aldık ve digiturküde o ajansın patronu bi yarışmadan kazandı herneyse geldiler bagladılar sinema paketini sadece sinema paketi altı üstü 20 kanal felan çekiyor görüntü kalitesi pixsel gibi ve oranın patronu dediki keşke D-smart yaptırsaydık ya görüntü bozuk kanallar her zaman kesiliyor dedi ve oda evinde d-smart kullanıyor muş mutluymuş ama iyice bir araştır sor ne bilim tv satanlara sor dükkanlarına git iyice araştırmadan alma ve digiturk biraz hileci felan diyorlar aklını karıştırmak gibi olmasında.

Aslında benim korkum hocam televizyonun;

HD Ready olması.Yani tam HD değil gibi ancak net gösteriyor diyebilirim.Soracağım tabi ki...

memory memory Öğretmen Kullanıcı
  • Üyelik 18.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Mesajlar 589
  • Beğeniler 96 / 79
  • Ticaret 25, (%100)

siyahh adlı üyeden alıntı

hocam bizde bayramdan sonra düşünüyoruz da.Rica etsem bağlandıktan sonra tekrardan konuya yazar mısınız kalite+görüntü nasıl diye?

Teşekkürler...

Tabi tabi yazarım hocam. Ben araştırmalarıma göre yayın, görüntü falan çok iyi hd yayınıda çok iyi. Benim tek şüphem interneti nasıl acaba ben onunla birlikte aldım çünkü. Onuda bekleyip göreceğiz zaten.
siyahh

kişi bu mesajı beğendi.

isparakariyer.com

Bytn Bytn Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Affialite Marketing
  • Mesajlar 37
  • Beğeniler 1 / 8
  • Ticaret 0, (%0)
D Smart tavsiye ederim internet+d smart (erotik kanal hariç tüm kanallar açık) 62 tl ve HD kutusu bedava 16:9 yayınlar sizin ekran büyük oldugu için normal yayınlar biraz kötü görünür HD yayın çok güzel durur. Ve çarşamba günkü ş.ligi maçları sadece d smartta olacak artık bunu da göz önünde bulundur :)
siyahh

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 03.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 2199
  • Beğeniler 771 / 487
  • Ticaret 18, (%100)

Bytn adlı üyeden alıntı

D Smart tavsiye ederim internet+d smart (erotik kanal hariç tüm kanallar açık) 62 tl ve HD kutusu bedava 16:9 yayınlar sizin ekran büyük oldugu için normal yayınlar biraz kötü görünür HD yayın çok güzel durur. Ve çarşamba günkü ş.ligi maçları sadece d smartta olacak artık bunu da göz önünde bulundur :)

Hocam internetim var zaten. Superonline 20 Mbps limitsiz kullanıyorum.

D-SMART Giriş paketinde (aylık 15 tl HD) Sanırım spor kanalları yok.Sadece SPORTS TV var. :(

Bytn Bytn Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Affialite Marketing
  • Mesajlar 37
  • Beğeniler 1 / 8
  • Ticaret 0, (%0)

siyahh adlı üyeden alıntı

Hocam internetim var zaten. Superonline 20 Mbps limitsiz kullanıyorum.

D-SMART Giriş paketinde (aylık 15 tl HD) Sanırım spor kanalları yok.Sadece SPORTS TV var. :(

D smart dünyanın sporu 2 yıl boyunca hediye diye reklamlar dönüyordu durmadan bi araştır istersen..
siyahh

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al