darknov4 adlı üyeden alıntı

Neyin sınırını koruyoruz? Sınırlarımız güvende askerlerimizin orada olma nedeni sözde güvenli bölge oluşturup Suriyelileri oraya göndermek ancak gönderilen tek bir suriyeli yok. Gerçekleri görmemeye devam edin yakında bu suriyelilerde terör örgütü kurunca gözünüz açılacak.


Dostum Suriye'de askerimiz çatışmıyor. Türkiye muhalif suriyelileri destekliyor onlar çatışıyor bizim askerlerimiz onlara koordinat, eğitim ve mühimmat desteği veriyor. Dünkü olayda İDLİB'deki gözlem noktalarımız esed ve ruslar tarafından kuşatıldı. Askerlerimize gerekli muhimmatları götürürken ESED'in hava saldırısına maruz kalındı.

Siz olaya aşırı derecede siyasi bakıyorsunuz. Yapmayın onlar hepimizin askerleri. Rusya yarın gelip dibimize gelirse de bu sefer neden hiçbir şey yapmadık derdiniz. Yapmayın böyle. Hangimizin söyledikleri gerçek bi oku araştır bakalım istersen.

Napalım yani YPG/PKK dibimize kadar gelsin "onlar tehdit oluşturmuyor" mu diyelim bazıları gibi? Ama askerlerimizi şehit ediyolar nası tehdit değil?
Napalım yani Rusya İDLİB'i ele geçirsin Hatay sınırına kadar dayansın ülkeyi kuşatsın "suriyede ne işimiz var " mı diyelim sonra? yapmayın ya.

Selametle.