wmaraci reklam
tr.link

Türktelekom [TTNET] Çıkmaz Sokak !

16 Mesajlar 2.320 Okunma
acebozum
tr.link

theharunuysal theharunuysal WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek .
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** U**
  • Mesajlar 1880
  • Beğeniler 596 / 202
  • Ticaret 19, (%95)
03.03.2020 tarihinde ***** taahhüdüm bitiyor şuanda kullandığım paketten memnunum ama şimdi yenilenmesi için %55 zam yaptıkları için pahalı geldi o yüzden kapatmak durumunda kaldım. Milenicom internete geçeceğim iptal olduğunda bağlatacağım. Dün aradılar 115 ₺ den yenileyelim diye bende iptal edeceğim dedim. Sonra iptalle alakalı şimdi iptal edebilir miyim diye ceza yersin 7 gün var taahhüt bitmesine dedi. Peki şimdiden talebimi versem tam ayın üçünde iptal edilse olmaz mı dedim ileri tarihli iptal işlemi yok dedi. Ayın üçünde gidip iptal edeyim o zaman dedim iptal 1 hafta sürer aylık 180 liradan paketiniz yenilenir dedi. Şimdi ben ne yapacağım iki ucuda *** değnek :(

googleasistan
reklam

ajansmesut ajansmesut WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 48 / E
  • Meslek Reklam-Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** N**
  • Mesajlar 114
  • Beğeniler 21 / 10
  • Ticaret 0, (%0)
kardeş ************dan kurtulduğuma binlercekez hamdolsun. En az zararla ayrılmaya bak. Ödediğim her kuruş zehir zıkkım olsun *****e. Göknet kullanıyorum 60 TL sınırsız yaklaşık 6 ay oldu. Zaman zaman kopmalar olsada işimi rahatlıkla görüyor tavsiye ederim.
theharunuysal

kişi bu mesajı beğendi.

Dünya Koca bir YALAN.. İnanmak isteyene..!

Hakanbey1907 Hakanbey1907 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2019
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Tekniker
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** H**
  • Mesajlar 443
  • Beğeniler 26 / 38
  • Ticaret 5, (%100)
Taahhut bitis tarihinden 1 2 gun once iptal ver. Dilekce tarihi baz alinir 2 gunluk cayma bedeli de birsey cikmaz. Kafaya takacak durum yok.
theharunuysal

kişi bu mesajı beğendi.

SeceAVM SeceAVM Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 17.02.2019
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek E Ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** E**
  • Mesajlar 347
  • Beğeniler 52 / 82
  • Ticaret 1, (%100)
Cayma bedeli diyerek korkutmaya çalışıyorlar kulkandigin indirimler paket fiyatı vs baz alınarak hesaplanıyor az olan taraf faturam işleyecek 1 haftadan da 10 15 lira gibi bir rakam çıkar oda 1 ay tarifesiz ücret ödemekten iyidir türk nete gecmeni tavsiye ederim siteden alabileceğin hızı vs kontrol edebilirsin

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 21.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek .
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** U**
  • Mesajlar 1880
  • Beğeniler 596 / 202
  • Ticaret 19, (%95)
SeceAVM Bölgenizde sadece fiber internet altyapısı bulunuyor. Bu sebeple TurkNet olarak girmiş olduğunuz adreste size internet hizmeti veremiyor ve başvurunuzu alamıyoruz. Şeklinde uyarı çıkıyor altyapı yok o yüzden milenicom tercih ettim. Tahhüd vermeyeceğim için 1 ay deneyim dedim.

SeceAVM SeceAVM Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 17.02.2019
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek E Ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** E**
  • Mesajlar 347
  • Beğeniler 52 / 82
  • Ticaret 1, (%100)
theharunuysal ozaman yapacak bir şey yok milenicom kullanan tanıdıklarım var onlar da şikayetçi değil ben fiyat bakımından türk neti önerdim .

Aslında Türk ******* hizmeti de kötü değil bence 8 senedir kullanıyorum bugüne kadar bir problem yaşamadım . Takı 2019 Mart ayına kadar . Resmen dolandirildim.
Biliyorsunuz akn 2019 da kalktı bende 2018 Kasım ayında taahhüt yeniledim 150 GB AKN kotalı sonrasında hızım 18 mbit düşüyordu . Yinede 10 numara hız ülkemize göre . Yılbaşında sms geldi akn kalktı hiç bir fark ödemeden sınırsız kullanacaksiniz diye (79 TL ) ooo dedim 4 ayak üstüne düştüm.
Mart ayında m.hizmetleri aradı dedi size teklifimiz var. Biliyorsunuz yılbaşında önce 150 GB AKN li internetiniz vardı şimdi bunu size hiç bir fark ödemeden 200 GB yapalım dediler . Kafam karıştı dedim zaten sınırsız olmadı mı hız gene mi düşecek lafı geveledi hayir dedi yılbaşından önce 150 GB AKN sonrasında hızınız düşüyordu benim kafam allak bullak oldu beklettim sms e bakayım dedim bulamadım . Dedim herhal yanlış okudum onayladım .

Neyse 2 ay sonra birden internetim kesildi aradım 200 GB kotaliya geçmiş siniz ne zaman dedim falanca tarihte onay vermişsiniz dedim onay verdim ama bana bu şekilde iletilmesi akla mantığa sığar mı sinirsizdan sınırlı ya geçmek diye tamam dediler ses kaydını dinleyelim 3 5 gün sonra aradılar onay vermişsiniz yapacak bir şey yok dediler .
Bende dedim ki onay vermedim demiyorum zaten bana yanlış bilgi verildi diyorum malesef bidaha dinleyemiyoruz kaydı diyip kapattılar.

Velhasıl kelam benim için ***** bitmiştir o tarihten beri çevremde bana danışan çok olur *****ten uzak tuttum uzak tutmayda devam edicem
theharunuysal

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 21.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek .
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** U**
  • Mesajlar 1880
  • Beğeniler 596 / 202
  • Ticaret 19, (%95)
SeceAVM hizmetlerinden memnunum o yönde sıkıntı yok. 2 senedir 35 mbps kullanıyorum 32 - 33 net alıyorum. Beni de aradılar aynı şeyi söylediler anlamayan yada kafası karışanı dolandırıyorlar. Dilerseniz 75 ₺ olanı 89 ₺ olacak dedi bana da bende düşündüm 2 senede 15 ₺ zam normal dedim. Oysa sınırsız internetimi sınırlı yapıyor. Aynı paketi istiyorum dedim 115 ₺ dedi o zaman kalsın dedim. Birde garip olan internet bağlatırken ayağıma kadar geliyorlar jet hızıyla yapıyorlar ama iptal etmeye giderken ben onların ayağına gidiyorum ayrıca yokuşa sürüyorlar.

BTK'da son zamanlarda firmalardan yana olmaya başladı bir sürü telsiz kullanım ücreti kesmişti Türkcell aradım sonuç alamadım. BTK'ya şikayet ettim yine sonuç çıkmadı. Her ay hem telsiz kullanım ücreti kesiyor hemde toplu kesiyor yine de anlatamadım derdimi. Her ay hattınızdan 2,xx telsiz kullanım ücretiniz tahsil edilmiş mesajlarını onlara göstermeme rağmen 40tl toplu para aldı 35 tl daha borcum varmış.

https://www.sikayetvar.com/turkcell/turkcell-magduriyet-ustune-magduriyet

HuseyinKul HuseyinKul Juventus Kullanıcı
  • Üyelik 30.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Grafik Tasarımcı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 222
  • Beğeniler 3 / 46
  • Ticaret 0, (%0)

theharunuysal adlı üyeden alıntı

SeceAVM Bölgenizde sadece fiber internet altyapısı bulunuyor. Bu sebeple TurkNet olarak girmiş olduğunuz adreste size internet hizmeti veremiyor ve başvurunuzu alamıyoruz. Şeklinde uyarı çıkıyor altyapı yok o yüzden milenicom tercih ettim. Tahhüd vermeyeceğim için 1 ay deneyim dedim.

Hocam ben de yeni internet arıyorum. Türk ******* altyapısı mevcut. Millinicom'un sikayetvar'da bi hayli çok şikayetini gördüm. Sizce geçiş yapsam problem olabilir mi? Herhangi şikayetiniz mevcut mu acaba?

Takımda sana ihtiyacımız var Andrea.

• Üyelik 21.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek .
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** U**
  • Mesajlar 1880
  • Beğeniler 596 / 202
  • Ticaret 19, (%95)
Huseyin Kul Türk ******* sözleşmem yarın son buluyor. Şuan milenicom bağlatmadım daha başvuruyu yaptım imza ve kurulum için gelecekler yarın bağlattığımda buradan hız ölçümü ping müşteri hizmetleri vs. hepsini yazacağım.

squadfire squadfire WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.08.2018
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek web
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad K** Ç**
  • Mesajlar 116
  • Beğeniler 37 / 21
  • Ticaret 0, (%0)

Huseyin Kul adlı üyeden alıntı

Hocam ben de yeni internet arıyorum. Türk ******* altyapısı mevcut. Millinicom'un sikayetvar'da bi hayli çok şikayetini gördüm. Sizce geçiş yapsam problem olabilir mi? Herhangi şikayetiniz mevcut mu acaba?

theharunuysal adlı üyeden alıntı

Huseyin Kul Türk ******* sözleşmem yarın son buluyor. Şuan milenicom bağlatmadım daha başvuruyu yaptım imza ve kurulum için gelecekler yarın bağlattığımda buradan hız ölçümü ping müşteri hizmetleri vs. hepsini yazacağım.

2 yıldır millenicom kullanıyorum aslında 3 yıl oluyor 3 yıldır çok eziyet çektim taahüt yüzünden ve berbat hizmet den dolayı 2 yıllık taahüt bitti bu yıl taahütün son günü tam iptal edelim derken paket yenilenmiş 2 yıllık taahüt daha var ama ben istemedim veya bana sormadılar kendi kafalarına göre yapıyorlar ama bu yıl internet gayet güzel pek bi sorun yaşamıyorum ama geçen yılların verdiği acılar iz oldu :D

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al