theharunuysal ozaman yapacak bir şey yok milenicom kullanan tanıdıklarım var onlar da şikayetçi değil ben fiyat bakımından türk neti önerdim .
Aslında Türk ******* hizmeti de kötü değil bence 8 senedir kullanıyorum bugüne kadar bir problem yaşamadım . Takı 2019 Mart ayına kadar . Resmen dolandirildim.
Biliyorsunuz akn 2019 da kalktı bende 2018 Kasım ayında taahhüt yeniledim 150 GB AKN kotalı sonrasında hızım 18 mbit düşüyordu . Yinede 10 numara hız ülkemize göre . Yılbaşında sms geldi akn kalktı hiç bir fark ödemeden sınırsız kullanacaksiniz diye (79 TL ) ooo dedim 4 ayak üstüne düştüm.
Mart ayında m.hizmetleri aradı dedi size teklifimiz var. Biliyorsunuz yılbaşında önce 150 GB AKN li internetiniz vardı şimdi bunu size hiç bir fark ödemeden 200 GB yapalım dediler . Kafam karıştı dedim zaten sınırsız olmadı mı hız gene mi düşecek lafı geveledi hayir dedi yılbaşından önce 150 GB AKN sonrasında hızınız düşüyordu benim kafam allak bullak oldu beklettim sms e bakayım dedim bulamadım . Dedim herhal yanlış okudum onayladım .
Neyse 2 ay sonra birden internetim kesildi aradım 200 GB kotaliya geçmiş siniz ne zaman dedim falanca tarihte onay vermişsiniz dedim onay verdim ama bana bu şekilde iletilmesi akla mantığa sığar mı sinirsizdan sınırlı ya geçmek diye tamam dediler ses kaydını dinleyelim 3 5 gün sonra aradılar onay vermişsiniz yapacak bir şey yok dediler .
Bende dedim ki onay vermedim demiyorum zaten bana yanlış bilgi verildi diyorum malesef bidaha dinleyemiyoruz kaydı diyip kapattılar.
Velhasıl kelam benim için ***** bitmiştir o tarihten beri çevremde bana danışan çok olur *****ten uzak tuttum uzak tutmayda devam edicem