https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html
-
-
Yaş/Cinsiyet
19 / E
-
Meslek
*
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hayır
"Türkiye Cumhuriyeti Devleti şeyhler, dervişler memleketi olamaz!" -Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
nuti
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Arkadaşlar neden iş görmez bilgi verirmisiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
C** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Kesinlikle iş görmez çünkü epeyce eski nesil işlemci kullanıyor. Hem de baya eski yani. Ram miktarı da epeyyyce düşük ve yine onun da teknolojisi eski. Bu daha çok öyle internette takılmalık bir bilgisayar. Turkcell'deki fiyatlar baya kazık ayrıca.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Android Studio hafif bir program değil, 8. nesil i7'de bile kasma yapıyor. İşlemcinin hem serisi hem nesli düşük. RAM'i internette sörf yapmaya ancak yetecek kadar... Nedenler uzayabilir ama bu bilgisayar öyle bir iş için alınmaz ne yazık ki. Film izlemek, internette takılmak ve word kullanmak için üretilmiş bir cihaz yani.
.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Profesyonel Web Çözümleri
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Operatörlerden kaçının. Eğer yapabiliyorsaniz hepsiburada-n11 gibi kredi çekip her ay belli miktar ödeme yaparak alın. Bence ayda 200 lira odeseniz bile 6 aylikda 3000 liralık güzel bir laptop alırsınız, 1 yıl her ay 200 lira verebilirseniz 6000'e güzel bir gamer laptop alırsınız. Dediğim gibi, eğer banka falan kredi vermezse en son faturaya ek olarak alın. Hatta bana kalırsa bunlardan almak yerine hiç almayı. Daha iyi. 10 liralık ürün 50 liraya geliyor size.
azembilisim.com | Profesyonel Web Çözümleri
syrus
webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Webmaster - Backend Developer
-
-
Ad Soyad
G** S**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Dostum ben
bu makinayı kullanıyorum, ben bile bazen takılmalar yaşıyorum. İşlemcim amd takılmalarımın sebebi Hyper-V Emulator den. İ5 beşinci nesil bu makina ve ssd sine aldanma hp nin kullandığı ssd leri biliyoruz. Ben pc deki ssd söktüm 1tb gittim başka ssd aldım taktım. Ufak tefek işler yapacaksan işini görebilir. Yapacağın projeyede bağlı bilgisayar seçimin. Ama arkadaşlarında dediği gibi eski teknoloji bir makinaya bu kadar para ödeme. Madem bilişimcisin az çok piyasayı araştır. Facebooka girmek için makina almıyorsun.
Körler ülkesinde tek gözlü adam Kral 'dır.