DeepX Dostum savaşın gereksiz olduğunu biz de büşünüyoruz ama bu barışçıl ayakları bırakalım artık. Amerika Rusya dibimize kadar girmiş nerdeyse bütün komşu ülkelere üslerini kurmuşlar hala kabuğumuza çekilelim içimize sinelim perdeleri kapatalım hiçbir şey görmeyelim istiyosunuz. Yarın sen bunlar Türkiye'ye saldırmayacak mı sanıyorsun? Birileri "YPG'nin bize ne zararı var diyordu" kaç tane askerimizi polisimizi sivil vatandaşımızı öğretmenimizi doktorumuzu şehit etmediler mi?

Sen hala "suriyeye dalalım toprağı alalım" kafasındasın. Artık bi anlayın Türkiye toprak falan istemiyor Türkiye sınırlarını korumak güvenli hale getirmek istiyor. Ne YPG ne RUSYA yaklaşamasın diye yırtınıyor Türkiye.

Bizim askerimiz savaşmıyor orda ÖSO savaşıyor bizim askerimiz orda eğitim veriyor. SİHA'larımız HAVA SAVUNMA SİSTEMLERİNİ parçalıyor.

Zaten tartışmak için bilginin olması gerekiyor bu konularda ama yazdıkların bu konularla bilgisiz olduğunu gösteriyor kusura bakma. Bu kadar korkak olmayın. Askerlerimiz de sizin gibi korkak olsaydı şimdi çoktan gelmişti rusya kapımıza bizden toprak istemeye. Adamlar sıcak denizlere inmek istiyor boşuna mı suriyede?

Neyse bence de tartışmayalım iyi günler