Mavitekzen adlı üyeden alıntı

İşte hocam ben de bu konuda sıkıntı yaşıyorum, yani galiba içerik yazarak para kazanma devri bitti. Ben bunu anlıyorum şahsen, çünkü ben de sizin gibi denedim ve olmadı. Artık denemek, daha doğrusu boşuna uğraşmak istemiyorum.

Doğru söylüyorsunuz hocam, ben de o yüzden makale yazarlığı gibi kısa süreli işler yerine yazılım ve ingilizce öğrenmenin daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.

İşte hocam hep kısa süreli bunlar, yani internette görüyorum adam hem e-ticaret yapıp kazanıyor hem danışmanlık veriyor, şaşırıyorum. Yani adam işi hem oturtmuş hem de öğrendiği bilgisini satıyor. Kazancını iki katına çıkarmış. Biz? Bizse burada adsense niye olmadı, makale yazarlığı kazandırır mı, iddaa tahmin sitesi açalım kısa sürede kapansın vs bunlarla uğraşıyoruz.

e-ticaret zaten kesin kazancı olan birşey. Aynı şekilde düzgün bir sitede para kazandırır. Ancak sabredip sonuna kadar gitmeniz gerekiyor. Adam siteyi açalı 1 hafta olmuş niye adsense alamadım diyor. Alsa 100 lerce TL para kazanacak sanıyor. Aldığında 10 kuruş kazancı görünce pes edip bırakıyor. Bu işte motivasyon çok önemli. O kadar sektörde yer almama rağmen bebek giyim üzerine tedarikçi bulamadığım için e-ticaret sitesi açamadım. E-ticaret sitesi xml ile olacak iş değil. İşi bildikten sonra herşeyden para kazanabilirsiniz.