Merhaba dostlar size bu yazımda link kısaltma meselesini baştan sona anlatmak en iyi link kısaltma sitelerini tanıtmak en güvenilir en çok kazandıran link kısaltma sitelerini listelemek istiyorum. Link kısaltarak nasıl para kazanabileceğinizi anlatmak ve bazı link kısaltma taktikleri vermek istiyorum.

1. Bölüm Link Kısaltma Nedir ?

https://www.sozcu.com.tr/2020/ekonomi/iste-bankalarin-emekli-promosyonlari-5661555/

linkini gibi örnekte görmüş olduğunuz uzun bir linkin kısaltılarak kullanılması işlemidir. Eğer bu linki kısaltmak isterseniz şu şekilde kısaltabilirsiniz. https://tr.link/lira Link kısaltmaya neden ihtiyaç duyulur derseniz bunun birkaç sebebi olabilir. Daha ulaşılabilir bir linke dönüştürmek için, linke kaç kişinin tıkladığını ölçmek için ve de para kazanmak için. Biz işin bu kısmıyla ilgineceğiz, anlatacaklarımız link kısaltma ile nasıl para kazananılır konusunda olacaktır.

[SIZE="3"]ÜYE OLUP PARA KAZANMAYA BAŞLAMAK İÇİN TIKLAYIN

2. Bölüm Link Kısaltarak Nasıl Para Kazanılır ?

Sosyal medyada yüksek takipçili hesaplarınız yada link kısaltmaya uygun yüksek ziyaretçili bir siteniz varsa bu işten güzel paralar kazanabilirsiniz. Ben yaklaşık 1 yıldır yüksek takipçili sosyal medya hesaplarım üzerinden aylık ortalama 1800 - 2000 lira gelir elde etmekteyim. Bu gelir gün geçtikte artmakta.
Peki sizin sosyal medya ve web siteniz yok bu durumda nasıl para kazanabilirsiniz.
Link kısaltma işine uygun sosyal medya ve internet sitesi kurabilirsiniz. Örneğin yerli ve yabancı dizileri paylaştığınız siteniz veya sosyal medya hesaplarınız var dizinin yeni bölümlerinin yayınlandığı gün ve saatlerde güzel para kazanabilirsiniz. Yeni bölümden fragman yayınlar dizinin tamamını izlemek için kısalttığınız linke yönlendirebilirsiniz.

Eğer sosyal medya hesabınız yok ve internet sitesi açamayacaksanız link kısaltarak para kazandıracak birkaç öneri ve fikir vermek istiyorum.

ÜYE OLUP PARA KAZANMAYA BAŞLAMAK İÇİN TIKLAYIN

Youtube trendlerde çıkan yeni müziklerin indirme linklerini kısaltıp yorum kısmına yapıştırıp para kazanabilirsiniz. Yada aynı şekilde fragmanı yayınlanmış bir filmin tamamını izlemek isteyenlere filmin tamamı yüklü filmi linki kısaltıp paylaşabilirsiniz.
Bayan ağırlıklı ziyaretçi trafiğinin yüksek olduğu pinterest sitesine kayıt olup link kısaltarak gelir elde edebilirsiniz.

Yukarıda bahsettiğim şekilde para kazanabilirsiniz fakat benim önerim sosyal medya özellikle instagram ve twitter hesap kasmanız olacak. Belli bir kitleye ulaştıktan sonra ilgi çekici bir başlıkla kullanıcılara linkinizi tıklatabilirsiniz.
Yada blogspot tan yeni bir blog açarak pdf-program-apk vb. içerikli blog oluşturabilir download kısmına kısalttığınız linki koyabilirsiniz.
Link Kısaltarak sadece bir firmadan 16K lira kazanmışım sizde kazabilirsiniz.

[/SIZE]

ÖDEME KANITLARIM

REFERANSSIZ LİNK İÇİN tr.link