JimmyJoker adlı üyeden alıntı

CivanDemir hocam özellikle sorgulama yapmıyorum siteye girmiyorum ama gıcıklık gibi bırakmıyorlar bir türlü alan adını. Kendi adıma 795$ vermem çok mantıklı gelmiyor marka başvurusu falan yapsam ellerinden alamaz mıyım? Yok mu bir yolu iyice uyuz oldum ben bu adamlara.

Hocam maalesef marka başvurusu ile almanız zordur. HugeDomains genelde hosting firmalarında sorgulanan domainleri arkaplanda kaydeder ve değerli bulduğu alanadlarını satın alır. Daha sonra o alanadı tekrar hosting firmalarında felan sorgulanmazsa bakarki bu domain ona para kazandırmayacak domaini yenilemez. Ancak sizin domaini 3 yıl ellerinde tutmaları çok kötü olmuş. Büyük ihtimallede kolay kolay bırakmazlar.

Size iki tavsiyem var. Domaini hiçbir hosting veya whois sitesinde sorgulamayın. Sadece goldenwhois.com sitesinden sorgulayın. Sitenin kodlaması tamamen bana aittir ve asla log tutmaz tamamen güvenlidir. Domaini whois sitelerinde sorgulamadığınız için belki artık domain sorgulanmıyor gerçek sahibi takibi bıraktı hislerine kapılıp domaini salabilirler.

Site gelir amacı gütmemektedir. Güncelleme notları için buraya tıklayabilirsiniz.

İkinci tavsiyem ise domainin .com.tr uzantılısını almanızdır.