Peer adlı üyeden alıntı

manager olan bir dosttum var mailini özelden iletirim ama sana tavsiyesi taksitle ucuza alabilirsin demek olacak anca 50-60 dolar indirirler. şimdi senin yaptığın yanlış oldu buradan da trafik aldı. Trafik alan domainleri kesinlikle bırakmıyorlar.


Hocam trafik almasa da bırakmıyorlar ki domaini, yılda 10 sorgu bile yapmıyorum.. Tabii kendisi ile iletişime geçmek isterim.

CivanDemir adlı üyeden alıntı

Bunun trafik sağlamakla ilgili olduğuna ben inanmıyorum. Tamam, bir noktada öyledir ama tamamen buna bağlı bir durum değildir. Sonuçta siz bir kişisiniz var her gün girip sorgulamıyorsunuzdur heralde. Yılda 20-30 defa sorgulansa, 1-2 tekil trafik olsa ne olur. O her alan adına olur zaten.

Ellerinde tutmalarının sebebi belki geçmiş kullanım yoğunluğuna bağlı olabilir. Çünkü alan adı öncesinde sizin elinizdeymiş. Geçmişiyle ilgilidir.


Hocam bende trafik ile alakalı olduğunu düşünmüyorum, geçmişte iyi işler çıkarttığım bir alan adıydı ancak bu kadar tutmaları da garip geldi.

Gglog adlı üyeden alıntı


Domain anasayfada 2. sırada :) buraya koymanız kötü oldu.


Hocam trafik almasa da durum öyle alan adına takık durumda firma :) Şuan istediği kadar trafik alsın 3 yıldır bırakmıyorlar ki zaten.