Photoscape çok kullanışlı bir program, toplu resimlerde çok pratik, ama yapabileceklerinin bir sınırı var.
Yetmediği yerlerde online photoshop, yada sadece yapacağınız işlemi sunan web sitelerini kullanabilirsiniz.
Photoshop-Photoscape arası portable bir program elbette vardır, takipteyim bakalım.
Yetmediği yerlerde online photoshop, yada sadece yapacağınız işlemi sunan web sitelerini kullanabilirsiniz.
Photoshop-Photoscape arası portable bir program elbette vardır, takipteyim bakalım.
Mesela çok üst düzey ajanvari şekilde bir kişinin yanından eski sevgilisini silip Rihanna'yi koymaksa zaten logo banner gibi ufak şeyler ile uğraştığım için çok sorun olacağını düşünmüyorum hocam.
Bildiğim 2 online site var. Photoescape gibi inmesine gerek yok. Pm atarsanız linklerini atabilirim. Oralarda hangi çalışmaları nasıl yaparsınız team viewer ile bilgisayarınızda anlatım yapabilirim.
Detaylar ve ücret bilgisi için bana dm atabilirsiniz.
Detaylar ve ücret bilgisi için bana dm atabilirsiniz.
Çok detaylı bir şey veya eğitim istemiyorum hocam, linkler bedva ise incelemek isterim :)
Evet Gimp ile uğraştım ama PhotoScape'in bile yanına yaklaşamaz. Epey amatör kalıyor.