Arkadaşlar forumda zaten bır cok arkadasımızın durumdan haberi var. Listefilm.com şahsıma ait bir site idi ancak Keywords (ugurcan kılınc )oldugunu dusundugum kısı tarafından sıte satıs esnasında ödeme yapmadı ve domaıni aldı .( daha once forumda sorunsuz alısverıs yaptıgım ıcın malasef odeme almadan domaını yolladım) Ben gereklı yerlere " savcılıga " suc duyurusunda bulundum bıraz once arkadasa mail attım " adsense TIK kasar sıte banlatırım " dıye sıteyı satacagını banlanmasının umrunda olmadıgı soledı . Yani demem o ki ıcımızden herhangıbi biri ile sıte satıs ta anlasmıs sıteyı satacak olabılır ( daha once bı kac kısıye satacaktı bı sekılde haberdar ettık ) herkes dıkkat etsın. kısı bır cok ısım, mail ,tlf ile ortada dolasıyor genel anlamda ozellıkle bu şahıs tutuklanana kadar cok cok Dikkat etmenızı öneririm
sahsın kullandıgı maıller
deadzed53@gmail.com
msioptix62@gmail.com
ukilic717@icloud.com
oerdenklc@gmail.com
keywords***@gmail.com
trafficgeo2@gmail.com
rip.gen.tr@gmail.com
Forumda acılan konulara göre bu şahsın elınde baska sıteler de var uygun fıyattadan satmaya calısacaktır herkes dıkkat etmesını rica ederim
ÖNEMLİ : 2 3 haftadır edındıgım bılgılere gore ( haklı haksız kım var ıse gece gunduz ben bu sahsı arastırdım ) elımde videoları,ses kayıtları,ve adsense hesabından aldıgı Tr iban, Tayland,Bursa,Kayseriden gırdıgı IPler mevcut . ) ve dahası inş bu her kım ıse yakalanacak savcılıkdan zaten bunları detaylı sekılde verdım . daha once dolandırılan arkadaslarda edındıgı bılgılerı paylasırsa ortak sekılde ıfsa edebılırız . Dİkkat kişi sahte kımlık dahı kullanıyor forumda eskı konularda mevcut
Daha oncelerı konularda cogu magdur kısının odeme yaptıgı hesapdan ( papara ). odemelerı ugurcan kılınc adında bır enpara hesabına aktarmıs . ss ler vs hepsı mevcut TR iban da bı sekılde erısmeyı basardım.
DİP NOT : Kişi youtube ızlenme ,kanal satıs bu tarz işlemler de yapıyor.