Ülkede özellikle avukat, hukuk bürosu ve büyük şirketlerin hukuk dilini kullanarak insanları tehdit etmesi ve kandırması artık olağan bir durum haline geldi.

Altını çiziyorum; Tescil ettiğiniz andan şuana kadar site içerisinde hiç bir içerik paylaşmamış iseniz.

Avukata şu soruları iletmeniz gerekiyor.

İlettiğiniz resmi olmayan mailinize ithafen;

· Şirketimizin tescilli markalarının kullanımına son vermenizi ve marka hakkımıza tecavüzü sonlandırmanızı,

- Yukarıda belirttiğim, yönelttiğiniz bu suçlamanın dayanağını yazınızda belirtmemişsiniz. Şirketinizin marka hakkını nerede, ne şekilde, hangi amaç ile kullandığımı ve tecavüz ettiğimi, bundan ne çıkar sağladığımı iletmenizi istiyorum.

- Türkiye'nin de dahil olduğu uluslararası kayıt kural ve koşullarına göre bir alan adına ilk tescil eden kişi sahip olmaktadır. Hangi hak, kural yada koşul ile alan adını size devretmemi talep etmektesiniz?

sorularını yanıtlamanızı rica ederim.

Ayrıca, hiçbir alan adı içerisinde tanınmış veya tanınmamış ancak tescilli hiç bir marka adına izinsiz yayın yapılamaz. Tescil ettiğim alan adı üzerinde de markanıza dair hiç bir içerik yayınlanmamıştır. Yönelttiğiniz suçu işlemediğim gibi, bir vatandaş olarak bu suçu işlemeyeceğimi, markanızı kullanmayacağımı, bundan kaçınarak gerekli özen ve tedbiri göstereceğimi kabul ve taahhüt etmem de hukuken olağan değildir.