yilmaz70 adlı üyeden alıntı

''turkcell5g'' aldım diyor konu sahibi. Nasıl inandıracaksınız Turkcell firmasını?

Siz sanıyormusunuz ki iletişime geçen avukat bilgisiz?

Moral vermek için mi yapıyorsunuz anlamıyorum gerçekten.

Domain kendisinde kaldığı sürece başı hep dertte olacak. Mahkeme açılacak, dava masrafları olacak ve belki de avukat emsal olsun diye bu arkadaşın ciddi bir şekilde ceza almasına çalışacak?

Ama siz hala bir şey yapamazlar demeye devam edin.

Nihayetinde kamuya mal olmuş bir markadan bahsediyoruz. Tescillenmiş bir markanın hukuki hakları vardır ve kimse de buna engel olamaz.


Mrtcn adlı üyeden alıntı

Biraz daha salmazsanız alan adını **************lıktan başınızı yakar turkcell, salın gitsin buradaki boş yapanlara inanırsanız aklınızı alır avukatlar

Olası oltalama(Phishing) diye zaten alan adınız işaretlenmiş, marka üzerindende başvurular yapılmış. Bir turkcell metinli içerik yayınlamanız dahilinde erişim engelini atacaklar kafanıza şuan o modda bekliyodur bu alan adı.

Biz gene söyleyelimde...


Şu abilerim forumun en bilgin insanlarındandır. Hiç bazıları gibi boş boş konuştuklarını da görmedim. Her daim gerçekçi insanlar.

Hocam 3-5 kuruş için uğraşmaya değmez. Verin gitsin kafanızda rahat olsun. Forumdaki kanı hızlı gençlerin lafıyla gaza gelip bir şeyler yazmamanız sizin için olumlu olur. Onlar heyecan arıyorlar sözde konuşan tayfa diyelim :) İyi forumlar