selcuksofta adlı üyeden alıntı

tahmini zor ama, bir sektör çökerse öbürü reklam verir, ne bileyim gaz maskesi satan reklam verir, hastane verir. bence sıkıntı çıkmaz. internet sektörü, sosyal medya her türlü ayrı bir mecra, bu yüzden sıkıntı beklemiyorum, iyi forumlar


biroolpub adlı üyeden alıntı

Bu sitenizin sektörüne göre değişir. Örneğin mobil içerikler ile ilgili bir siteniz var ise mobil uygulama reklamları ön plana geldiğinden ve fiziksel işlem (alışveriş gibi) gerektirmediğinden etkilenme olmayacaktır. Ancak alışveriş gibi yada medya içerikli bir siteniz var ise çok karmaşık reklamlar çıkacağından (örneğin yurtdışı alışveriş sitesi reklamları) gibi, o zaman etkilenme olması muhtemel.
Fakat spor futbol üzerine bir siteniz var ise musabakaların seyircisiz oynama kararından dolayı, bu sitelerde bir yükseliş olur kanaatindeyim.

İyi çalışmalar


Gürer69 adlı üyeden alıntı

sağlık ve ticaret sektöründe faailiyet gösteren sitelerde artış yaşanıyor. İnsanların odak noktası belli olduğu için diğer sektörler için hit ve gelir düşüşleri normal oluyor


mimarcan adlı üyeden alıntı

İnşaat sektöründeyiz. %10-15 kayıpla başladık...


Senazrlu adlı üyeden alıntı

https://cointral.com/tr/bitcoin-3000-dolar-altina-dusebilir-mi/

Kripto paranın durumunu merak ediyorum ben. Bu gece çok büyük düşüş yaşadı, btc 3000 altına düşebilir deniyor

kaynak: https://cointral.com/tr/bitcoin-3000-dolar-altina-dusebilir-mi/


Acikcasi sektör farketmeden düşüşler bekliyorum. Çünkü üretim, haliyle nakit akışı bi hayli aksayacak gibi duruyor. Bir Krizin dsha başlangıç kısmindsyiz gibi bir beklentim var. Umarım yaniliyorumdur.