-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Selamlar herkese,
yeni bir tema arıyoruz ama baktığımız sitelerin hepsi çok pahalı aslında pahalı değil de dolar kuru yüksek olduğu için bize pahalı geliyor. Sizce nereden almalıyız?
https://www.oneriajandam.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
themeforest ve envato dışında site kullanmıyorum. Türk temalarına pek güven olmuyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Themeforest tabii ki. Türklerden domain lisanslı alsanız tek bir sitede kullanıp 100-150 lira gibi bi para vereceksiniz. themeforestten alırsanız istediğiniz kadar sitenizde kullanabilirsiniz sorun olmuyor. paraya kıyın rahat edin kısıtlanmak iyi değil
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
anilcagliyan ne gibi sorunlar çıkıyor türk temalarda
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Türk temalarında; bazı kişileri tenzih ederek söylüyorum, maalesef her şeyden önce worpdress ve php güncellemelerine hakim değiller.
Bazı temalarda Search Console da 406 hatası nedeni ile problem yaşanabiliyor.
Bir çok temada ise H etiketleri uyumsuzluğu mevcut.
Ve maalesef performans adına bir kaç kişi haricinde çoğunun teması berbat.
Tamam, iyi temacı olabilir belki. Ama bir kurumsallık yok çoğunda. Yani bugün canı sıkıldığında ''ben bu işi bırakıyorum'' diyebilir rahatlıkla.
Ama Themeforest üzerinde satılan temalarda bunları yaşama riskiniz çok azdır. Temadan memnun kalmadınız mı, iade alırsınız. İade almasanız bile aynı bedelde başka bir tema alabilirsiniz kredi yüklenir hesabınıza. Şikayet ettiğinizde ciddi anlamda ilgilenirler.
Her zaman diyorum kendi tema yapımcılarımıza destek olmalıyız diye ama maalesef ki çoğunun umurunda değil. Bir tanesi vardı mesela font 1.5 MB ve bana ne yahu zaten ucuz tema alıyorsun havalarında idi mesela. Tam bir pişkinlik örneği.
50 TL satıyorsun mesela temanı, 75 TL yap ama destek ver ve daha çok sat. Herkes senden memnun olsun. Güzel olmaz mı :)
Bu konu da çok uzar :) İyi forumlar herkese.
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
FreeHuman
-
-
Ad Soyad
V** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Themeforest'tan şaşmayın en iyisi. Destek+ sorunsuz güncellemeler + browser uyumluluğu+ genelde yeni teknolojilerle kodlanmış spagetti olmayan kod yapısı uzar gider :) Parasına değer merak etmeyin.
2 kişi bu mesajı beğendi.
HTML-CSS ve BOOTSTRAP-JQUERY,
PSD döküm,
Tema editleme.
Temayı responsive hale getirme.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
yilmaz70 BuluteknoBetterstudio hakkında ne düşünüyorsunuz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Tabiki kişiden kişiye veya temadan temaya farklılık gösterebilir fakat bugüne kadar -en azından kendi adıma- WordPress kullanımımdan çıkarttığım en önemli derslerden birisi, çok mecbur kalmadıkça ücretli tema kullanmamak.
Yüzlerce tema denemişimdir fakat belirli başlı sadece tema işi yapan şirketler var. Ürettikleri temaların kısıtlı ücretsiz versiyonları da mevcut. Ve bu ücretsiz temalar, Themeforest üzerinde denediğim çoğu ücretli popüler temadan hem SEO hem de hız açısından daha başarılıydı.
Bahsettiğim tema şirketlerine ait temalar zaten WordPRess.org üzerinde mevcut. Muhtemelen şu an yeni bir WordPress projesine başlıyor olsaydım kesinlikle ücretli bir tema satın almazdım.
Tabii, istisna durumlar da var. Örneğin restoran sipariş sitesi yapıyorsanız tabiki o iş için özel üretilmiş bir tema daha iyi sonuç verebilir. Fakat genel kullanım anlamında birdaha ücretli tema almayı düşünmüyorum.
Vakit bulup ilgilenebilsem WordPress'in kendi orjinal temasıyla bile biraz özelleştirme yapıldığı taktirde eşsiz bir temaya dönüştürülebilir ve ne güvenlik ne güncelleme ne de SEO açısından kimsenin aklında en ufak bir soru işareti kalmaz. Yine de özel tema şirketlerinin ücretsiz olarak çıkarttığı temalar, WP'nin kendi temalarına oranla daha çok özelleştirme imkanı sunuyor onu da not düşmüş olayım.
1 kişi bu mesajı beğendi.