Site Adı: Anka Tesisat
Site Adresi : https://ankatesisat.com/
Sitenin kullandığı altyapı : Wordpress
Açıldığı Tarih: 2018
Site İçeriği & Amacı :


Bu resim yeniden boyutlandırıldı. Resmin tamamını görüntülemek için bu çubuğu tıklayın. Orijinal görüntü 1777x331 boyutunda.


Tesisatçının Görevi Nedir? Ne İş Yaparlar?
Su tesisatı nedir?: Su tesisatının ana görevine bakacak olursak eğer eve gelecek suların kaynak kısmından kullanıcıya aracı borular ile birlikte ulaştırılması olarak örnek verebilir. Bu noktada her türlü kullanılan malzeme su tesisatı alanına girmektedir. Anka tesisat bu alanda oluşan tüm problemlerin çözümü açısından büyük bir rol üstlenmektedir. Tesisatla ilgili yaşayabileceğiniz sorunları çözmek adına sizlere örnek verecek olursak Avcılar Tuvalet Tıkanıklığı Açma hizmetini profesyonel olarak vermektedir.
Peki, tesisatçıların bu hizmetle birlikte başka ne hizmetler veriyor?




Anka Tesisatın Sunduğu Hizmetler
Anka tesisat tesisat alanında yaşadığınız tüm problemleri çözmek adına sizlere profesyönel hizmet vermektedir. Bu yardım sayesinde sizlerde artık bu alanda tüm problemlerden kurtulabileceksiniz.
Tıkanıklık Açma
Anka tesisat banyo, mutfak ve Başakşehir Tuvalet Tıkanıklığı Açma gibi noktalarda tıkanıklık açma hizmeti vermektedir. Bu alanda yaşanmış olan bütün tıkanıkları evinize veya eşyalarına hiçbirisine zarar vermeden tıkanıklık sorununu çözmektedir. Bir diğer önemli detay ise anka tesisat problemi tamamen çözdükten sonra daha sonraları tekrardan bu sorununu yaşamamanız adına sizlere pratik bilgiler vererek daha uzun ömürlü bir kullanımı sağlamaktadır.
Tıkanıklık sorunu yaşanan noktada hiçbir kırma dökme sorununu sizlere yaşatmadan tıkanıklık sorunu tamamen çözmektedir.
Anka tesisat birçok ilçeye hizmet vermektedir. Bu ilçelerden bazıları şunlardır; Bakırköy Tuvalet Tıkanıklığı Açma, Ataköy Tuvalet Tıkanıklığı Açma, Zeytinburnu Tuvalet Tıkanıklığı Açma gibi ilçelerde tıkanıklık hizmetini vermektedir.
Su Kaçaklarını Bulma
İnsanlar yaşadıkları evlerin ve kullandıkları ofislerin içerisinde tam olarak nerede veya nasıl kaçağı olduğunu bulamaz ve anlayamazlar. Bu yüzden kurumsal bir şirketten yardım almak sizleri için iyi bir seçenek olacaktır. Eğer su kaçağına bulmada kurumsal ve kaliteli bir hizmet almaz iseniz ay sonunda su faturalarınız daha çok gelecek ve bu durumdan şikâyet edeceksiniz. Anka tesisat olarak bu alanda hizmet alabilir ve kendinize daha iyi bir olanak sağlayabilirsiniz.
Tesisat Tamirleri
Anka tesisat hizmetlerinin en genel hizmetlerinden bir tanesi kırılan boruları veya çatlayan boruları tamir etmektedir. Veya bu boru sistemlerinde değişim sağlamaktır. Bu sorunları tamamen çözebilmek adına deneyimli kadrosuyla Anka Tesisatı seçebilirsiniz.


https://ankatesisat.com/