-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
webmaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Birçok webmasterın bu konuda bilgisi olmayacağını düşünerek bir yazı hazırlamaya karar verdim.Burda pinlemenin sitemize nasıl faydalı olabileceğine örnek vermek istiyorum.Son zamanlarda pintereste biraz takmıştım.Anlatarak rahatlayayım.Pinleme çok kolay backlink alabileceğiniz bir yöntemdir.Bunu kendi sitem üzerinden örnekler vererek anlatacağım.
Öncelikle şunu bilmek gerekir.Pinleme zor birşey değildir.Aşağıdaki yöntemle hemen hemen tüm pinleme sitesinde çalışabilirsiniz.Pinlediğiniz resimlerin olduğu sayfalardan backlink alırsınız.Bazı siteler no-follow bazıları do-follow link verir.
Açtığınız konuları pinlemek(özellikle hiti yüksek sitelerde) çok hızlı indekslenmesine yardımcı olur.1 saatte 100 lerce pinleme yapabilirsiniz.Çok kolaydır.Nasıl mı başlayalım.
1)Pinleme sitesine üye oluyoruz.
2)Üye Girişi yapıyoruz.Pin İt button yazan yere tıklayıp açılan sekmedeki butonu yer imlerine ekliyoruz.
Pin İt butonunu ekledik.Herhangi bir sayfada güzel bir resme denk geldik veya sitemizdeki resimleri pinlemek istiyoruz diyelim.Ben google'dan örnek verdim.Siz her sitede bunu yapabilirsiniz.Pin It butonuna tıkladıkdan sonra bir pencere açılır ve o sayfadaki resimler görünür.Seçtiğiniz resme tıkladığınızda,pinterest sitesine yönlenirsiniz.
Pinterest sitesinde gerekli yerleri doldurup kaydet veya save tuşlarına basıyorum.
Resmi Pinledik:Peki bunun seoya ne katkısı var.Buyrun siz karar verin resmimize tıklayalım.Resim açıldığında resmin alındığı urlyi altta görebiliriz.Ayrıca resme tıkladığınızda direk resmin alındığı urlye gidersiniz.Pinlediğimiz resmin url adresi aşağıdadır.Kontrol edebilirsiniz.
[CODE]http://news.diziizle.edu.pl/node/140
[/CODE]
Drupal haber ve e-ticaret siteleri yapılır.
gribbo
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
birbirimizin pinterest hesaplarını takip edersek yakın zamanda aktif olarak hit almaya başlarız, diğer türlü tek tük hit geliyor. 2 haftadan bu yana çalışma içerisindeyim ancak 2 paylaşımım tanımadığım 2 kişi tarafından beğenildi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
webmaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bu adam dediğiniz kişi benim,domain benim sorun nedir?
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
webmaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Benim de adam demeniz garibime gitti.Sedo.coma gidin arama yapın ihtiyacınız varsa alırsınız.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Peki en iyi pin sitesi hangisidir?
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
webmaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Güle güle kullan
http://pinterest.com/invited/?invite=36bbdf7a
1 kişi bu mesajı beğendi.