borderking 'in söylediklerine katılıyorum.
Profesyonel bir hava vererek mekanlara giderek fotoğraf çekmek istediğini işletmelerini tanıtmak istediğini hatta bu mekanı sevenler sayesinde burada olduğunu, ücretsiz bir şekilde tıpkı bir yemek gurusu gibi mekanı internette haber yapmak, tanıtmak istediğini söyleyebilirsin.
Kaliteli mekanları sitenizde sadece yayınladığını ekleyebilirsin tanışma faslında.
Fotoğraflama, ustabaşı ile röportaj derken çayı kahvesi, dükkan sahibi biraz insaflıysa yemeği de bedava..Sonuçta reklam yapıyorsun ve ücretsiz, bir buçuk adana, üstüne kaymaklı kadayıf ve 2 bardak çayın lafı olmaz.
Sitenin hiti 1 bile olsa, esnaf için hit kelimesinin bir anlamı yok, paşa paşa girip mekana interneti kasıp kavuran bir web sayfası sahibi gibi öz güvenli davranıp hem o işletmeleri tanıtıp hem de kendi web sitene özgün içeriğin ile değer kazandırıp belki de marka bir web siteniz olabilir.Hem işletme sahibi hem de sizin için tam bir kazan kazan projesi olur.
İşin tek can alıcı tarafı profesyonel bir şekilde olaya girebilmek.
Örneğin sitene profesyonel bir logo yaptırıp, o logonun üzerinde olduğu bir mikrofon ve o logonun basılı olduğu bir şapka ve ekipman, örneğin fotoğraf makinesi ya da kamera ile mekana girip düzgün bir şekilde derdinizi anlatabilirsiniz.
Diğer türlüsü;
-Abi sizin işletmeyi tanıtmak istiyorum internette,
-Ney?ne interneti müsait değilim..
Gibi bir muhabbete döner, 2-3 saatte şevkin kırılır, proje o gün kafanda biter.