[SIZE=6]YORUM ATABİLİRSİNİZ[/SIZE]
*** Referanslar
[SIZE=6][SIZE=2]
Referans alım yapılmıştır hızlı şekilde alım yaptım kendisine teşekkür ediyorum.Hayırlı satışlar.��
[/SIZE][/SIZE][SIZE=6][SIZE=2]Arkadaş referans için 1 adet numara temin etti, hızlı teslim etti ve anında sorunsuz bir şekilde onaylandı numara. Teşekkür ediyorum ref verdiği için
[/SIZE][/SIZE][SIZE=6][SIZE=2][SIZE=6][B][SIZE=4][SIZE=3]Arkadaş hızlı ve güvenilir bence onay hizmeti aldım anlık gönderim yaptı çok teşekkür ederim
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE]Alım yapıldı, arkadaş ilgili şekilde yaklaştı ve halletti teşekkür ederim
Genellikle kullanıcılar numara aldıklarında çok kısa bir sürede whatsapp numaraları kapandıkları için TR numara arayışındalar , bence güvenilir bir yöntem değil . Çoğu kişinin çeşitli sebeplerden dolayı kendi numarası dışında başka bir numara tercih ediyor. Sadece 10 TL gibi bir rakamla sizde whatsapp numarasına sahip olabilirsiniz.
1 hafta içinde kapanmayan numaralar genellikle kolay kolay kapanmaz.
Forum dışı referanslarım vardır , şuana kadar 1 kişinin bile numarası kapanmamıştır.Ve benim 4 tane whatsapp hesabım bulunmaktadır.
19-08-2019 tarhinden beri kullanıyorum. Ticaret içinde kullanıyorum.
[SIZE=5]Aklınıza takılan soruları çekinmeden sorabilirsiniz.[/SIZE]