-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web & Medya
-
-
Ad Soyad
T** H**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Kaynak nedir hocam? Ocak güncellemesinden mi bahsediyoruz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Dijital Oyun Tasarımcısı
-
-
Ad Soyad
A** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bunları google'ın kendisinin söylediği bir kaynak var mı hocam?
Akla Karşı Tezler
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web & Medya
-
-
Ad Soyad
T** H**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Anladım hocam yani bu sadece tahmin.
Google adsense kayıt politikaları 2019 temmuz ayında güncellendi. Adsense işi yapan çoğu kişi ilanlarını kapattı. Temmuzdan bu yana onay zorlaştı zaten.
Standart yıllık ban fırtınasıda yapıldı.
Ocak ayı çekirdek güncellemeside geldi.
Tüm bunları göz önünde bulundurunca onay almak evet zorlaştı. Fakat şuanda politikada bir değişiklik yok en azından resmi olarak söz konusu değil. Adsense alamayan arkadaşların maalesef yetersiz araştırma yaptıklarını düşünüyorum. Genel olarak onay süresi hala aynı. Tabii son güncellemeden sonra bazı domainler onaya takılıyor neredeyse onay almak imkansız hale geliyor. Bunun dışında extrem bir değişiklik görmedim. Standart şeylere bakılıyor hala, gerekli sayfalar, özgün yazılar, özgün resimler ve bildiğiniz diğer detaylar işte
Peer
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Admin
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
arkadaşın yazdığı doğru bilgidir. Business adsense temsilcisi de aynen iletti. bende devamlı dile getiriyordum. a den z ye kadar inceliyorlar. artık onay almaktan ziyade çalışma şekli değişicek. kesin onay alıyorum bu arada. Business adsense hesabından
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Video Animasyon & Grafik Tasar
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Güzel haberler bence bunlar... Google'dan para kazanıldığını duyan; işten anlamayan insanlar, hemen özenti saçma siteler açarak, google çeviri veyahut makale özgünleştirici araçlar kullanarak hiç okunmayacak makaleleriyle interneti çöplüğe çeviriyorlar. Daha zorlaşmalı bence; işin gerçekten ciddiyetini bilerek, hakkını vererek, kaliteli yapan insanlarımız kazansın...
4 kişi bu mesajı beğendi.
http://www.youtube.com/geneloji - Bu kanal canlı çok heyecanlı...