-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Blog yazarı
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
herkese verdiği bilgiler için teşekkür ederim. sanırım şuan sorun yok. pc ve mouse stabil çalışıyor
Tayfun
zangess
Ya Sev Ya Terket!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
webtasarim
-
-
Ad Soyad
U** i**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Mouse pad e bir damla sıvı geldiğinde yapar bende genelde:) Yada mevcut mouse un sebepsiz saçmalamışta olabilir. Arkadaşlar yazmış zaten ama bende fikrimi söyleyeyim dedim. Korkma pc ye sızma olacağını sanmıyorum, en azından bu şekilde olmaz:) Adwcleaner indir birde onunla tara ben çok faydasını gördüm...
https://biyokimlik.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle belirtmem gerekir ki bu tarz yazılımların asıl amacı ben buradayım diye şov yapmak değil, gizliliğini korumaktır. Dolayısı ile görevi sizin bastığınız tuşları kaydetmek olan bir yazılım sizin imleçinizi hareket ettirmez.
Bunu yapabilecek yetkinlikte çeşitli programlar olsada bunlar keylogger altında incelenmez. Eğer bu programlar cihazınızda bulunsaydı muhtemelen antivirüs algılardı.
Son olarak diyebileceğim şey crack yazılım indirmeyin. Anti virüs sürekli kullanın.
Ve en önemlisi en kısa zamanda tüm şifrelerinizi değiştirin. Değerli verilerinizide bilgisayarda tutmayın.
Eğer indirdiğiniz antivirüste crack ise Herhangi bir 3 cihazda kullanılmak üzere(Android yada Windows) 3 aylık Eset keyi verebilirim.