-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
webmaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Geçen ben de konu açmıştım.İndex hızında yavaşlama ile ilgili.Aynı sorunu yaşayan birçok arkadaş çıkmıştı.Ayrıca webmaster sitelerinin bir çoğunda bu tür konular açıldı son günlerde.
Ben bunu google'ın yapacağı değişiklikler için bir geçiş aşaması olarak görüyorum.En geç bir hafta içinde önümüzü net olarak görebiliriz,sanırım.Şu aşamada paniğe kapılıp yanlış çalışmalar yapmaktansa biraz beklemeliyiz.Panda 3.9 güncellemesinde bazı siteler ciddi olarak hit kaybı kazanmış ya da kaybetmişti.Sanırım bir iki gün içinde bu güncellemenin daha gelişmişi ile karşımızda olabilirler.
Google ciddi değişiklikler yapıyor.Bunu yaparken de önce bazı noktaları test ettiğini düşünüyorum.Bu testler bittiğinde yeni bir penguenle karşılaşmamız olasıdır.
Drupal haber ve e-ticaret siteleri yapılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
webmaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Verdiğim cevap belli hocam yaşadığınız sorunu birçok site yaşıyor,dedim.Beklemek gerekli biraz diye de konuyu açtım.Bunun sebeplerini de kendi penceremden anlattım.Sorun sadece sizin sitenizle alakalı değil ki,siteye özgü çözüm üretelim.
Hasan Ali adlı üyeden alıntı
Tamam güzel hoş da hocam, daha önce de tekrarlamıştım bu soru mu başlıkta. Bu güncellemelerden sonra sitelerin durumu ne durumda olacak ?
Eski hallerini alıcaklar mı ? :)
Drupal haber ve e-ticaret siteleri yapılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Developer
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tamam hocam teşekkürler yine de.
trgy
Mühendis
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Paravan sitelerden başka link almıyorsan veya reklam yapmıyorsan bir süre sonra düşüşe geçmesi doğaldır. Nedenleri;
1- Sadece aynı sitelerden link gelen bir site ve google bunu anlayabilecek kapasitede artık.
2- Diğer siteler senin siteni önermemiş doğal olarak 1. ile aynı kapıya çıkıyor.
3- Rakiplerin farklı sitelerden beslenirken senin aynı sitelerden beslenmen. Bu da 1. ile aynı kapıya çıkıyor aslında.
Kısacası paravan siteler bir süre sonra önemini yitiriyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
İşinin amelesi
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yaz ayı sorunu değil bu geçen hafta 1 k olan hitim bu hafta 100 civarında..
İndexlemede durdu...