Konu Dişı
Grafiker değilim. Ama forumda gördüğümü yazmak zorundayım. Bu yazacaklarım işini hakkıyla yapanları tenzih ederim. Paintte resim düzenlemesini bilen grafikerim diyor. Birde referans için ücretsiz logo banner yapıyorlar. ( Sırf merakımdan istiyorum referans için. Ama gelenler çok basit ve paintle yapıldım diye bağırıyor. Çoğumuzda ekmek yesin diye zaten ücretsiz yapmış diyoruz ve yoruma ^^harika, süper olmuş, arkadaş işinin ehli^^ gibi cümleler kuruyoruz. Burda hem kendimizi hemde o kişi ile gerçekten bu konuda alış veriş yapacak insanları yanıltııyoruz. )Ha bu işin birde kendini bir ileri seviyeye taşımış olanlar var onlar resim sitelerin den ve diğer resim programlarından çat pat anlamaya başlamış kişiler.
Fiyatlara gelelim yabancı webmaster forumlarında wmaracında ki gibi fiyatlar bu kadar yerlerde değil ama adamlar gerçekten de hakkını verıyorlar. Bir resim tasarımı istediğinizde size 5 farklı seçenek sunuyorlar. Bizde ise gerçekten işini yapan arkadaşlar bakıyorki fiyatlar zaten yerlerde önemsemiyorlar ve çoğu başka alanlara yöneliyor yada yabancı forumları tercih edıyorlar. Bu şekilde de olunca piyasa da paintcilere kalıyor onlarda tabiri caizse istedikleri gibi at koşturuyorlar.
Ha işini gerçekten yapan arkadaşın konusuna girdiğinizde resimle yazıyı karıştırıyorsunuz o kadar uyumlu yapıyorki. O arkadaşa da kıla tüye bahane ederek işinden soğutuyoruz. Ta ki sizin de başınıza geldiği gibi darbe yiyince o kılı tuyu arar oluyoruz. (Darbe derken yanlış anlamayın)
Şimdi yazdıklarımdan sonra çoğu insan hak verecek ama 2 gün sonra unutulacak.