cthax
@emileyt.vanlife
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
75 Liraya instagram post tasarımı (öyle tahmin ediyorum) yaptırırsanız karşılığı bu olur. Çok daha uyguna olmalıydı. Ayrıca revize hakkınızı baştan mutabakat ile netleştirmeliydiniz. Konunuzda haklı ama tercihinizde yanlışsınız hocam
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
C** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Fiyatlar zaten en düşük haliyle böyle. Yani daha ucuza çalışanların da referansları bile kötüydü. Gel gelelim zaten asıl mesele revize kısmında. Şimdi ben bu işi yapan adama bunu revize edelim desem en fazla ne kadar verim alabilirim? Sonuçta bana böyle bir iş teslim eden birinin bir sonraki tasarımda bana harikalar yaratmasını bekleyemiyorum. Referanslar çok aldatıcı oluyor veya benim işleri baştan savıyorlar
trkmensa
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Sosyal medya
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu tasarım canva'da 20 saniyede felan yapılır. 20 saniyede 75tl iyi para.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Tasarımı kime yaptırdıysanız iyi para kaldırmış, ben tasarımdan anlamam genelde işin hep dinamik kısmıyla uğraşıyorum ama ben bile 75TL Bundan kat ve kat daha iyisini yaparım.
uguur
⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
U** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Merhaba,
Bende tasarım işleri ile uğraşıyorum 0535 870 88 31 numaram whatsapp'dan ulaşabilirsiniz. dilerseniz bundan sonraki 3-4 çalışmanıza referans olabilirim. Çalışmaları beğenirseniz o süreçten sonrası için 75 TL'den daha uygun fiyatlara beraber çalışabiliriz.
Uğur Gündüz Tasarım
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Amele
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Konu Dişı
Grafiker değilim. Ama forumda gördüğümü yazmak zorundayım. Bu yazacaklarım işini hakkıyla yapanları tenzih ederim. Paintte resim düzenlemesini bilen grafikerim diyor. Birde referans için ücretsiz logo banner yapıyorlar. ( Sırf merakımdan istiyorum referans için. Ama gelenler çok basit ve paintle yapıldım diye bağırıyor. Çoğumuzda ekmek yesin diye zaten ücretsiz yapmış diyoruz ve yoruma ^^harika, süper olmuş, arkadaş işinin ehli^^ gibi cümleler kuruyoruz. Burda hem kendimizi hemde o kişi ile gerçekten bu konuda alış veriş yapacak insanları yanıltııyoruz. )Ha bu işin birde kendini bir ileri seviyeye taşımış olanlar var onlar resim sitelerin den ve diğer resim programlarından çat pat anlamaya başlamış kişiler.
Fiyatlara gelelim yabancı webmaster forumlarında wmaracında ki gibi fiyatlar bu kadar yerlerde değil ama adamlar gerçekten de hakkını verıyorlar. Bir resim tasarımı istediğinizde size 5 farklı seçenek sunuyorlar. Bizde ise gerçekten işini yapan arkadaşlar bakıyorki fiyatlar zaten yerlerde önemsemiyorlar ve çoğu başka alanlara yöneliyor yada yabancı forumları tercih edıyorlar. Bu şekilde de olunca piyasa da paintcilere kalıyor onlarda tabiri caizse istedikleri gibi at koşturuyorlar.
Ha işini gerçekten yapan arkadaşın konusuna girdiğinizde resimle yazıyı karıştırıyorsunuz o kadar uyumlu yapıyorki. O arkadaşa da kıla tüye bahane ederek işinden soğutuyoruz. Ta ki sizin de başınıza geldiği gibi darbe yiyince o kılı tuyu arar oluyoruz. (Darbe derken yanlış anlamayın)
Şimdi yazdıklarımdan sonra çoğu insan hak verecek ama 2 gün sonra unutulacak.
3 kişi bu mesajı beğendi.
Siteni Ekle WeBDiZiN.Com
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Boş versene böyleleri bir defa para kazanır.
Mesela adam akıllı yapsa seni müşteri olarak kazanırdı ve sen her işinde ona koşardın böylece devamlı kazanırdı. Böyleleri bu gün doyar yarın bakar.