UNKEF adlı üyeden alıntı
Merhaba. gofasthost firması size mi ait? Firmanın kurumsal bilgilerini inceledim ancak hakkımızda bölümü biraz kafa karıştırıcı. Yabancılara ait olarak anladım ancak Türkiye de 2010-14 arası hizmet verilmeye başladık ibaresini anlayamadım. Kurumsal olarak Türkiye de şirketi var mı? Bu konularda bilgi verebilir misiniz rica etsem. Teşekkür ederim.
Merhabalar,
Sorulariniz icin tesekkurler. Sorulariniza aciklik kazandirmaktan memnuniyet duyariz.
Bu hesap
GoFastHost'un
Turkiye Subesine aittir.
Hakkimizda bolumunde gecen 2010-2014 arasinda kurucu ortaklarin Los Angeles Bakersfield daki tecrubelerinden bahsetmektedir. GoFastHost Cek Cumhuriyeti (Cekya) Pragda 2014 den beri devam eden Prahapp'in alt kurulusudur. Kurucu ortaklarindan birisi Turktur. Turkiyedeki aktifligi 2019 yilinin son ceyreginde soft launch olarak baslamistir.
Turk pazarina giris nedenlerimiz hakkimizda sayfasindada belirtildigi gibi Turkiye pazarinda gordugumuz destek ve hiz konusu gibi bir cok can alici konudaki eksiklikleri tamamlayarak Turkiyeye hakettigi kalitede hosting hizmeti saglamak.
GoFastHost olarak biz, bizde barinan her siteye kendi sitemiz gibi ilgileniyoruz. Bu hem gelistirdigimiz AI yazilimlar hemde yuksek bilgi ve musteri hizmetleri birikimine sahip calisma arkadaslarimiz sayesinde saglanmaktadir. Getirdigimiz teknolojik yenilikler ile daha once hic bir hosting sirketinde yasamadiginiz bir hiz deneyimi vaadediyoruz. Binlerce musterimiz icerisinden forumda bulunan arkadaslarimiz dahil
wmaraci sayfamizdan,
*** sayfamizdan yada sitemizdeki
musteri yorumlari kismindan inceleyebilirsiniz.
Kullandigimiz teknolojilere yonelik bilgileride bu sayfamizdan inceleyebilirsiniz.
Aklinizda kalan baska bir soru varsa cevaplamaktan memnuniyet duyariz.
Tesekkurler,
Gurkan