şöyle düşün toptancu buldun fiyatlar uygun toptan alman için ve çeşit olsun diye zaten minimum 1000 tl yi gözden cıkaracaksın bu ürünler sana ulaştı kargo su var sürat kargo paketi aldım diye düşünürsün ee müşteriler a ürüne yoğunlaştı b ürün elinde patladı ne olacak ? sattığın ürüne göre ambalaj kısmı da var matbaaya yaptırırım dersin ee matbaa senden çok ambalaj yapmanı talep edecek 3-5 ambalaja yanaşmayacak vergisi vergi kaydı cart curt butik satışı yapan hesaplar var satılık onlardan alırım hazır müşterisi var diye düşünürsün zaten 10 kişinin 9 u ürün satamadığu için insta hesabını satar ama sana ürün satamadığım için satışa çıkardım demez bahane türetir. vede rekabet ortamı çok sıkıntılı son yıllar herkes ticarete atıldı ciddi bütçesi olanlar yatırım yaptı sabretti müşteriyi oluşturdu sıfırdan oluşum düşük bütçe ile aksine borçlanırsın ben hatayı yaptım sen yapma
Biz iki arkadaş yapmıştık
- Ürünleri Facebook Toptancı Grupları Var oralardan alabilirsiniz
- Kar oranı sizin pazarlamanıza bağlı 3 İplik Sweatshirte 15-20₺ Veriyorsunuz tüm butiklerde mevcut 50-60₺ ye satabilirsiniz.Ayakkabı da da durum aynı
- Ürünleri Facebook Toptancı Grupları Var oralardan alabilirsiniz
- Kar oranı sizin pazarlamanıza bağlı 3 İplik Sweatshirte 15-20₺ Veriyorsunuz tüm butiklerde mevcut 50-60₺ ye satabilirsiniz.Ayakkabı da da durum aynı
Shopier ile mng ve yurtiçi kargo firmaları ile uygun fiyata kargo lama imkanı var hem kredi kartı ile tahsilat yapın hemden kargo anlaşmanız olsun.
Şahıs şirketi olman lazım. Şahıs şirketini kendin de açabilirsin. Malı müşavir açsın diyorsan ilk baştan 400-600 tl alır sonra her ay 75-75 şahıs şirketini kendin açıp sonradan muhasebeci veya mm tutabilirsin. Ayrıca kadınlar da 3 yıla kadar vergi alınmıyor çok ayrıcalıklı ona da bakabilirsin. Veya genç girişimci olayı var ondan yararlanabilirsiniz
Peki şirket kurmadan ilk etapta biraz satış yapmaya çalışsam nasıl olur? Sayfa hazır mesela gidip mal alıp sayfaya resimlerini koyup reklamı bassam, bi süre denesem bakayım getirisi nedir vs. Sıkıntı olur mu bu durum? Kesinlikle vergi kaçırma vs değil niyetim sadece önce bi önümü görmek istiyorum getirisi olacak mı bakmak istiyorum çünkü çok imkanım yok yatırım yapabilecek çok param yok arkadaş 5000tl vergiden bahsediyor