-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Akademisyen
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba, bir üniversitede hocayım. İşimle ilgili bir site açacağım. İçerikler Türk olmayan kişilere yönelik olacak. Ancak ilk etapta çok masraf yapmak istemiyorum ama kararsız kaldım. Blogspot uzantılı site açmayı düşündüm. Sizce blogspot uzantılı açmak kötü mü olur? Wordpress mi blogspot mu? teşekkürler.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Amele
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Size tavsiyem bir wordppress site açın direk. Masrafınızda 250 lira gibi bir ücrete mal olur size.
Domain 100 TL
Host 150 TL
Ücretsiz bir wordpress teması ile başlarsınız.
Yardımcı olmamızı istediğiniz birsey olursa sorabilirsiniz.
Neden blogspot demiyorum daha sonra taşıma derdınız olmaz.
Siteni Ekle WeBDiZiN.Com
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Wordpress site çok ideal olacaktır. Üstteki arkadaş fiyatları abartarak yazmış hatta. Domain 60 TL, hostu da bir paylaşımlı hosta bağlarsınız ilk etapta. O da 40 TL civarı. 100 TL'ye bu iş tamam olur. Wordpress'i kendiniz kurarsınız, tema ayarları yaparsınız. Onları da yapamıyorsanız 50 TL'ye yapan arkadaşlar vardı onlar halleder.
helvatica
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
web tasarım uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ne zaman isterseniz bir mesaj atın yeterli sizin için uygun fiyata profesyonel wordpress tema tasarlarım.Kurulum vs. her şey hazır teslim ederim.Ben de üniversite öğrencisiyim.Sitenin görsel kısmı,kullanışlılığı oldukça önemli ancak bence en önemli mesele pagespeed değeri.yani sitenin yüklenme hızı.bu skor google da üst sıralarda çıkabilmek için çok önemli.yaptığım tasarımlar 100 üzerinden 90+ değer alıyor.Bir de seo yani arama motoruna uyumluluk var.O konuda da yardımcı olurum.Yeter ki mesaj atın..
-
-
Yaş/Cinsiyet
17 / E
-
Meslek
DIJITAL PAZARLAMA VE SEO UZMAN
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Profilinize bakınca 23 yaşında olduğunuzu gördüm. Bu genç yaşta hangi üniversitede hocasınız merak ettim ?
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yüksek lisans yapıyordur. Yüksek lisans yaparken öğretim görevlisi kontenjanı açılabiliyor.