Merhabalar,

5 Yıllık Dijital Pazarlama Sektör tecrübemden sonra artık bireysel olarak internet reklamları konusunda profesyonel hizmet vermeye başladım.

Bugüne kadar aylık bütçeleri 1.000 TL ile 20.000 TL arasında olan yüzlerce hesabın kurulmasından, yönetilmesinden ve optimize edilmesinden bizzat sorumlu oldum. Bu sebeple, bütçenin hangi kanallarda kullanılacağı konusunda önemli tecrübelere sahibim.

Reklam kurulumu ya da yönetimi Google'ın yönlendirmeleri ile herkes tarafından yapılabilir. Fakat burada önemli olan reklam stratejisini sağlam bir temel üstüne kurarak uzun vadede en verimli reklam yönetimini sağlamaktır. Ayrıca, uzman olmayan kişilerin kendi hesaplarında yapacakları ufak yanlışlar, hesabın kalitesinin kalıcı olarak bozulmasına sebep olabilir. O yüzden uzman birisi ile çalışmak size hem zamandan, hem nakitten hem de verimden kazandırır.

Dileyenler bionluk profilimi inceleyebilirler:

https://bionluk.com/serciox

Aklınıza takılan her şey için bana ulaşmaktan lütfen çekinmeyin.


Sizinle tanıştığımıza çok sevindik,Ads reklamlarımızı profosyonel olarak,en ince detayına kadar yaptınız ve şuan kullanmaya başladık,işini ciddiye alan saygın bir insansınız,Ben sizin için herkese referans olabilirim.Size çoçok Teşekkür ediyoruz..Ankaradan sevgiler
Saygılar..
Alp70